Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A fertődi kastély Budapestről...

A fertődi kastély Budapestről tömegközlekedéssel?

Figyelt kérdés

Szerintetek egy nap alatt teljesíthető? Azaz nem csak a megérkezés, de a kastélyban pár óra tartózkodás is?

Mivel érdemesebb menni, mi van közelebb a kastélyhoz, a buszállomás vagy a vasútállomás?

Egyáltalán megközelíthető gyalogosan? Vagy 30 éve voltam ott osztálykiránduláson, de akkor bérelt busszal mentünk. Köszi a válaszokat!

2021. júl. 31. 07:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy.

Két lehetőség van szerintem.

Budapest-Sopron vonattal,onnan helyközi busszal.

Kapuvárról is úgy tudom megy helyközi járat oda./régebben volt ilyen/

2021. júl. 31. 09:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2021. júl. 31. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi ebben a nehéz úgy? 3,5 óra az út egy irányban , pl. a 7:10 órai indulás vagy a 8:10 órai indulás teljesen vállalható és legkésőbb 11 órakor ott is van az ember, 1-2 átszállással a kastélynál. Visszaindulni is elég 4-5 körül , hazaérsz 9-10 óra körül.
2021. júl. 31. 15:59
 4/5 anonim válasza:
Szia Fertődön nincs vasútállomás, csak Fertőszentmiklóson. Onnan mennek buszok Fertődre de hétvégén nem túl gyakran. Szerintem nézz utána a menetrendek.hu oldalon. A másik lehetőség az, hogy elmész Sopronig/Kapuvárig vonattal és onnan busszal Fertődre. 1 napba bőven bele fér mindkét lehetőség. Ha van még kérdésed az utazással akár környékbeli programokkal kapcsolatban, írj nyugodtan. :)
2021. júl. 31. 18:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Sajnos, most olvastam utána, hogy a kastélyt újítják, és csak kis része látogatható. Akkor inkabb megvárom a következő évet, és akkor tervbe veszem a nagycenki kastélyt is. (Ami most szintén felújítás alatt van.) Ugye, akkor már egy éjszakát ott kell aludnom valahol?

Ami nem baj, de akkor még lehet, hogy szivesen megnéznék mást is a környéken, ami gyalog, vagy tömegközlekedéssel elérhető.

2021. aug. 1. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!