Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ajánlanátok 1 napos programot?

Ajánlanátok 1 napos programot?

Figyelt kérdés
Házassági èvfordulónk lesz párommal. Szeretnèm meglepni egy kis kiruccanással. Nincs semmi ötletem. Budapesti vagyok. 1-1.5-2 óra autó út bele fèr.1 naposra gondoltam, ahol akár ebèdelni is lehet. Ajánlanátok valami helyet programot? Gondolkozok egy kis hajókázáson, vagy valami kis "Kultúrális helyen". Esetleg Egerbe elmenni...
2021. júl. 30. 11:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Visegrádot ajánlom, mert közelebb van, mint Eger és a hajókázás is összejönne így. Menjetek fel a várba, majd egy jó kis étterembe.
2021. júl. 30. 11:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Visegrádot én is szívesen ajánlanám, de békeidőben olyan sokan vannak ott, hogy a kocsit kilométerekre tudod leállítani attól a ponttól, ahol célszerű lenne, és általában is zsúfoltság van.

Nem tudom, jelenleg mennek-e, de kellemes nosztalgiavonatozás is van, gyertyafényes vacsorával. A Szobi vonalon járnak (jártak), de talán más irányban is. Dunai sétahajózás sem elvetendő. Abban is van/volt esti is, szintén vacsorával.

A kétségeim csak a járvány miatt van, hogy vajon újra indultak-e ezek.

2021. júl. 30. 12:17
 3/14 A kérdező kommentje:
visegrádon a várban nincs vèletlen lovagi torna? egy 10 ève mèg volt mikor gyerek voltam
2021. júl. 30. 12:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy fest, hogy van:

[link]

Elérhetőségek:

Tel.: +36 26 398 081, E-mail: info@renvisegrad.hu

2021. júl. 30. 12:59
 5/14 A kérdező kommentje:
azon gondolkozom, hajóval felmennènk, elmennènk a várba, ebèd, utánna vmi, ès vagy vonat, vagy hajival vissza
2021. júl. 30. 13:08
 6/14 anonim válasza:
35%

Szarvasi Arborétum & Mini Magyarország makettpark,ugyanitt van az Arborétumot érintő sétahajozásra is lehetőség :)

[link]

Kicsit odébb ott van a hajósi pincefalu és az Érsekipalota, ami egy gyönyörű barokk kastély, egy fantasztikus vadászati kiállítással.

[link]

[link]

Még egy picit odébb Kecel Haditechnikai park, hogy valami pasis dolog is legyen 🙂 Kicsit lepukkantabb mint a Szolnoki, de nagyon sok, különböző jármű van.

[link]

2021. júl. 30. 18:36
 7/14 anonim ***** válasza:
37%
Jó kis program:lesz, kérdező, így, ahogyan írtad.
2021. júl. 30. 19:42
 8/14 anonim ***** válasza:
37%

Menjetek el Kemencére.Mesés hely,kevesen vannak.

Gyönyörű patakvölgy,túrázás,erdei stranddal lehet befejezni a napot.

Kisvonatozás is belefér,jó éttermek is vannak a völgyben.

Csendes,viszonylag még kevesen ismerik,Budapesttől 1,5 óra autóval: Budapest Vác-Diósjenő-Kemence útvonalon a legrövidebb./erdei aszfaltozott egy nyomtávos gyönyörű út a völgyben/

2021. júl. 31. 09:33
 9/14 A kérdező kommentje:

oda gyerekkènt jártam.

2* osztálykirándulás, 1 * focitorna 1* pedig családi kirándulás.... tènyleg jó hely

2021. júl. 31. 10:52
 10/14 anonim válasza:
0%

Egy program ajánlatot miért kell lepontozni? 🤔🙂

Segíteni próbálunk, ebben mi rossz? :)

2021. júl. 31. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!