Ajánlanátok 1 napos programot?
Visegrádot én is szívesen ajánlanám, de békeidőben olyan sokan vannak ott, hogy a kocsit kilométerekre tudod leállítani attól a ponttól, ahol célszerű lenne, és általában is zsúfoltság van.
Nem tudom, jelenleg mennek-e, de kellemes nosztalgiavonatozás is van, gyertyafényes vacsorával. A Szobi vonalon járnak (jártak), de talán más irányban is. Dunai sétahajózás sem elvetendő. Abban is van/volt esti is, szintén vacsorával.
A kétségeim csak a járvány miatt van, hogy vajon újra indultak-e ezek.
Szarvasi Arborétum & Mini Magyarország makettpark,ugyanitt van az Arborétumot érintő sétahajozásra is lehetőség :)
Kicsit odébb ott van a hajósi pincefalu és az Érsekipalota, ami egy gyönyörű barokk kastély, egy fantasztikus vadászati kiállítással.
Még egy picit odébb Kecel Haditechnikai park, hogy valami pasis dolog is legyen 🙂 Kicsit lepukkantabb mint a Szolnoki, de nagyon sok, különböző jármű van.
Menjetek el Kemencére.Mesés hely,kevesen vannak.
Gyönyörű patakvölgy,túrázás,erdei stranddal lehet befejezni a napot.
Kisvonatozás is belefér,jó éttermek is vannak a völgyben.
Csendes,viszonylag még kevesen ismerik,Budapesttől 1,5 óra autóval: Budapest Vác-Diósjenő-Kemence útvonalon a legrövidebb./erdei aszfaltozott egy nyomtávos gyönyörű út a völgyben/
oda gyerekkènt jártam.
2* osztálykirándulás, 1 * focitorna 1* pedig családi kirándulás.... tènyleg jó hely
Egy program ajánlatot miért kell lepontozni? 🤔🙂
Segíteni próbálunk, ebben mi rossz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!