Egyiptomból Magyarországra utazás? Lesz karantén?
Kolléganőm megy nyaralni a héten Egyiptomba, ott nem kell karantén, de én azt olvastam, hogy ha visszajönnek Magyarországra akkor kell, de ő váltig állítja, hogy nem. Néztem több oldalt, valahol csak Egyiptomról ír, visszafele nem..
Amúgy oltva van és akkor a negatív teszt sem kell, mert az ország elfogadja az adott oltást...
Most akkor melyik oldalnak lehet hinni? Lesz nekik karantén, ha visszajönnek Magyarországra?
Érdekes, de köszönöm, hogy írtál.
Szomszédaim is oltva van, de nekik már hazaérkezésük első napján ott volt a hatósági karantén miatt a piros papír.
Én pl nem vagyok oltva, 2 országban voltam, de teszten kívül semmi nem volt.
Akkor a szomszédod vagy füllentett az oltottsági állapotáról és igazából nem kapta meg, vagy pedig még azelőtt utazott, hogy létrehozták ezt a szabályt.
Emellett vagy egy hónapja nem ellenőrzik a szárazföldi határokat, Mo-ra visszaérkező oltatlanokat csak a reptérről küldhetenek karanténba.
Hónap elején jöttek haza, tuti be vannak oltva, de végülis mindegy.
Köszönöm szépen a segítséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!