Mit lehet csinálni Siófokon?
A fürdésen, napozáson és evésen kívül mit lehet ott csinálni?Tavaly 3 napot voltam és halálra untam magam. A többiek fel-alá sétálgattak egész nap. Egyszerűen nem értem mi ebben a jó.
Ok, viszek könyvet, de hát olvasni otthon is tudok. Ha már odautazok, csinálnék is valamit.
Ismerkedni nem akarok, nem érdekelnek mások problémai.
Semmit.
Strand, belvárosban max. a Víztorony meg a pláza, a parton meg a Petőfi-sétány.
Siófok.pocsék hely annak, aki nem szeret zenés-táncis helyekre járni. A közlekedés viszont szuper. Én azt javasolnám, hogy ülj fel vonatra, és irány földvár, fonyód, boglár. Vagy akár északi part, de oda már nehézkesebb... hajókázni is lehet azért: Tihany/füred
Fonyódra igazán hétfő-szerda-szombaton érdemes menni a vásárba. Mellette viszont ott vannak a kilátók. Boglár kilátók és jó strandok. Lellén kishegyre érdemes menni igazán. Földváron sétálgatni lehet, szép üdülővároska, és a magaspart is gyönyörű (strandok viszont fizetősek).
Nem értem.
Ha tavaly halálra untad magad, akkor az idén mi a bánatnak kell újra odamenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!