Kell oltás igazolvány?
A kérdés nem az, miképp csalhatsz, lophatsz vagy hazudhatsz az életben. kérdés az, hogy miért ne lennél tisztsséges????
A törvény azt írja elő, hogy oltasd be magad. Így nem terjeszted a vírust, és így fogunk jobb világban élni.
Szerintem elég értelmesen - egy általános iskola 2. osztályos - értelmi szintjén leírtam a dolgokat.
Szóval spuri oltásra.
Én is sajnos ebben az országban élek. A barátod nem jöhet át szlovákiába, mivel nincs beoltva. Aki egy dózist kapott júl.9 előtt, annak karantén, viszont már az első napon (tehát azonnal akár) végezhet PCR tesztet, és ha az negatív, véget ér a karantén.
Aki júl.9 után kapott egy dózist, az nem jöhet be, ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá, mint aki nincs beoltva. - De PCR teszttel ha jól tudom át lehet jönni a határon, az ingázók is azzal járnak MÉG.
Szóval ha te be vagy oltva mindkét dózissal vagy van PCR teszted, akkor átmész a túloldalra a barátodhoz, és mikor jössz haza, regisztrálsz előtte az E-hranicán (minden külföldről belépőnek kötelező), csinálsz covid-pass-ot is persze, aztán várakozol a határon.
Mellesleg hétfőtől az egész ország zöldben van itt, mégis megy a bohóckodás a határon. De hát mit is vártunk komolyan...majd ősztől kezdődik az igazi móka újra.
Az E-hranicán nem kell regisztrálni Magyarországról:
Regisztráció nem szükséges a következő országokból: Ausztrália, Ciprus, Csehország, Kína, Dánia, Ěsztország, Feröer szigetek, Finnország, Görögország, Írország, Izland, Japán, Koreai Köztársaság, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Magyarország, Monaco, Németország, Norvégia, Új Zéland, Lengyelország, Ausztria, Szlovénia, Egyesült Királyság, Svájc, Olaszország
Forrás: [link]
Utolsó, Ezt hogy érted?
Ha Magyarországról jön, akkor nem kell regisztrálni? Elég egy PCR teszt is Szlovákiába való beutazáshoz aki magyar állampolgár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!