Hol van olyan hely Budapesten, ahol kicsit ki kapcsolódhatnánk a párommal?
- Állatkert szerintem örök program. Érdemes hétköznap, mikor kevesebb az ember, én huszonévesen is élvezem.
Mellette a szépművészetit vagy a műcsarnokot tudom ajánlani, plusz maga a Hősök tere. Robinson éttermet mellettük sokan szeretik.
- Zugligeti libegő és Erzsébet kilátó 1 max 2 órás program mindennel együtt, mikor nincs 40 fok :) Egyetek egy sütit a Lovasút rendezvényközpontban (Eber desszert)
- Várkert bazár + plakát kiállítás, séta a Duna parton, majd felmentek a 16-os busszal a várnegyedbe / siklóval. Alagút tetéjéről kilátás, Halászbástya.
- Ha meg csak ki akartok ülni a szabadba, ajánlom a Filozófusok kertjét. A Szent Gellért szobor mellől sétáljatok fel (ma pl. ment a vízesés, üdítő volt alatta elsétálni) és vigyetek magatokkal piknikre cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!