Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hol van olyan hely Budapesten,...

Hol van olyan hely Budapesten, ahol kicsit ki kapcsolódhatnánk a párommal?

Figyelt kérdés
(Nem bulikra és ilyesmire gondolok!)
2021. júl. 6. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:

- Állatkert szerintem örök program. Érdemes hétköznap, mikor kevesebb az ember, én huszonévesen is élvezem.

Mellette a szépművészetit vagy a műcsarnokot tudom ajánlani, plusz maga a Hősök tere. Robinson éttermet mellettük sokan szeretik.

- Zugligeti libegő és Erzsébet kilátó 1 max 2 órás program mindennel együtt, mikor nincs 40 fok :) Egyetek egy sütit a Lovasút rendezvényközpontban (Eber desszert)

- Várkert bazár + plakát kiállítás, séta a Duna parton, majd felmentek a 16-os busszal a várnegyedbe / siklóval. Alagút tetéjéről kilátás, Halászbástya.

- Ha meg csak ki akartok ülni a szabadba, ajánlom a Filozófusok kertjét. A Szent Gellért szobor mellől sétáljatok fel (ma pl. ment a vízesés, üdítő volt alatta elsétálni) és vigyetek magatokkal piknikre cuccokat.

2021. júl. 6. 22:38
 2/2 anonim válasza:
A Gitár utcában van egy swinger klub , szuper programok vannak, érdemes kipróbálni, mi nagyon élveztük.
2021. júl. 7. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!