Mi a véleményetek a kopaszi gátnál nyílt "prémium" strandról?
Figyelt kérdés
2 éve még ha menet valaki derekéig a vízbe egyből jött a vízirendőr meg a TEK. Most már érdekes módon nem veszélyes, ha kifizeted a belépő árát :D
2021. júl. 5. 13:44
1/10 anonim válasza:
Az a hülye, aki megveszi a belépőt.
2/10 anonim válasza:
Akkor már inkább elbiciklizek Szentendréig, ha a Dunában akarnék fürödni. Egyelőre nem prioritás. Ha raknak ki cserépben pálmákat is, tuti megy majd az igénytelen nép elkészíteni azt a pár instafotót, mint a Lupa "Beach"-en.
3/10 A kérdező kommentje:
voltam arra hétvégén sétálni, kiraktak 20-30 napozóágyat+ernyőt, van 2 fine dining büfé, meg ölzötő.
2021. júl. 5. 14:04
4/10 anonim válasza:
4000 Ft a hétvégi belépő? Ez komoly????:DD
5/10 anonim válasza:
Kb. három napja nyitottam erről kérdést...
https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__magyarorszag__1122462..
6/10 anonim válasza:
Lehet, hogy az azóta megszűnt RIO kokszos kigyúrt csókái + qrváik árszínvonala ez...? :-D
7/10 anonim válasza:
Engem aztán nem zavar.
Legalább kicsit élettel dobja fel azt a részt mert eddig max sétálgatni lehetett meg etetni a kacsákat.
Na meg kell a reklám hogy a luxus lakóparki lakásodból alsógatyában slattyoghatsz le strandolni egyet.
8/10 anonim válasza:
Szerintem rohadt vicces, hogy ennyiért fürödhetsz a Dunában, amit egy kicsivel feljebb szennyvízlefolyónak használnak. Jó, ha nem találkozol egy vízihullával. :D
9/10 A kérdező kommentje:
a luxus lakópark :D ahol 10 méter van 2 épület között, az egyik oldalon tehervonat forgalom, a másikon rálátsz a gyönyörű erőműre. Na meg a duna túloldalán lévő kőfejtőre :D :D
Nagyon vicces, hogy régen ahol a szegények laktak, most beköltöznek gazdagék.
2021. júl. 10. 06:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!