Igazából mit vigyek magammal az útra?(az út több mint egy óra Budapestig) visszafelé is ugyanannyi.(nem tudom mennyit töltünk Budapesten de sokat) szóval mit vigyek magammal?
Ha közösséggel utazol, valószínűleg úgyse hagynak majd magadban csinálni bármit. Szóval fognak tartani, beszélgetni fogtok, játszotok, együtt énekeltek, vagy amit a közösség együtt tud csinálni.
Ha több mint egy óra az út és megteszitek 2x (oda-vissza), akkor csak nem három órát töltötök Budapesten. annak nem sok értelme volna. Főleg mivel Budapesten sokkal több a látnivaló.
Szerintem valószínűbb, hogy olyan 8 órát töltötök majd a városban + az utazás. Nem tudom, mennyit bír a telefonotok, de az utazás alatt érdemes a telefonnal spórolni, mert a városnézés alatt jól fog jönni minden csepp akku. Ha tudsz, vigyél magaddal power bankot is. Esélyes, hogy sokat akarsz majd fényképezni, ha meg még navigációhoz is használod, akkor még gyorsabban merül.
Kényelemes cipőt, kényelmes ruhákat vegyél fel, minél kevesebb cuccot cipelj. Esőkabát/esernyő mindig jól jön, de legyen nálad sapka, napszemüveg, naptej, víz és szendvics.
Bár most enyhül, de így nyáron a hőmrésékletre tekintetre érdemes lehet otthon egy MAJDNEM teli üveg vizet betenni a fagyasztóba és jégtömbként elhozni magatokkal újságba tekerve, így lassabban melegszik fel, nap közepére-végére lesz iható, viszont kellemesebb lesz a hőmérséklete.
Azt írod, egy óra az út oda, és -értelmeszerűen - ugyan ennyi vissza.
Vagyis ennyi idő eltöltése számodra gondot okoz, és külön rá kell készülni?
Pfff......... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!