Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Lebontották már a régi utasmól...

Lebontották már a régi utasmólót a pesti reptéren?

Figyelt kérdés

[link]

Nézzétek meg a képet. Balra a reptér szélén van egy ,,Pier 1" felirat (1-es móló), ami elvileg az új utasmóló neve. Jobb oldalon pedig van egy ,,Pier B" felirat (B móló), ami szerintem a régit jelöli, de én úgy tudom, azt lebontották. Vagy mégsem?

Olvastam olyat is (bud.hu), hogy a 2A-ról (Indulás) is el lehet jutni az 1-es mólóhoz, egy kb 120 m-es folyosón kell végigmenni. A Skycourt előtt megy el a folyosó, vagy hol?

2021. jún. 21. 09:19
 1/3 anonim ***** válasza:

A 2B terminálról nyíló B mólót 2018-ban vagy 2019-ben adták át, sajnos van, ahol Pier 1 néven említik, de az valószínűleg a projektnév volt.

A mostani Pier 1 pedig a 2020-ban elbontott bádogkarám helyett létesült új épületrész, ami a 2A terminálból érhető el.

A 2A és 2B terminál között a Skycourton keresztül szabad az átjárás, de a Pier B a nem-schengeni járatoké, így oda/onnan csak útlevél- és vámellenőrzés után lehet átjutni.

2021. jún. 21. 10:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

Attól függ, hogy melyik mólóba kerülsz, hogy a 2A-ról vagy 2B-ről indul a géped (mert ha a 2A-ról, akkor Pier 1; ha a 2B-ről, akkor Pier B), illetve hogy hányas kapu? Mert ha olyan kapuhoz kell menned, ami a terminálon van, akkor nem kell a mólóba menned. Ugye?

2021. jún. 21. 11:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Az 1-es a legújabb (2020), és a 2A-ról lehet elérni, a B pedig 2-3 éve épült és a 2B-ről lehet elérni (a fotók alapján fekete a talaj)?
2021. jún. 21. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!