Milyenek manapság a vállalati üdülők a Balatonon?
Figyelt kérdés
Ketten megyünk majd augusztusban, még sosem voltam vállalati üdülőben. Minimálisan ismerem a kollégáimat, mert HO-ban dolgozunk már jó ideje, de ők nem akkor mennek nyaralni, már aki jelentekezett. Nyilván nem csak én, mi leszünk az újak, de kíváncsi vagyok, hogy másoknál milyen egy ilyen üdülés? Van program vagy közös evés, ivás, tábortűz?:) Vagy mindenki elindul reggel, eltelik a nap valahol és este hazamegy?2021. jún. 19. 16:02
1/4 anonim válasza:
Oh, vannak még vállalati üdülők? Én utoljára a 90-es években voltam a Malév-üdülőben, ott fix turnusok voltak és szerveztek legalább 1-2 közös programot az ott pihenőknek, persze fakultatív alapon.
Barátaim jártak a NAV különböző üdülőiben, kisgyerekekkel , ők nem számoltak be ilyen közös mulatozásról.
4/4 A kérdező kommentje:
2# tényleg retro volt, egy kertes ház, 2 szintes, 2-2 szobával. Egyszerű volt, ágy, szekrény. Polc, asztal nem volt. A konyhában minden volt, mindenből 2 db. Hűtő, mosgató, mosogatógép, stb. stb. Én azt hittem, hogy üdülő lesz, 10-20 nyaralóval, de 3 másik dolgozó, házaspár volt ott. Beszélgettünk, de ment mindenki a dolgára. Végül is, jó volt így is.
2021. aug. 7. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!