Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A Keresztúri-erdőben lehet...

A Keresztúri-erdőben lehet kutyát sétáltatni?

Figyelt kérdés
Még csak biciklivel mentem át az erdőn, de tudom, hogy van ott egy tanösvény is. Mennyire opcionális kutyával végigmenni ezen? El lehet engedni vagy az túl "veszélyes"? Nem rossz kutyák, de a beláthatóság miatt fontos lenne, hiszen ha a fáktól nem látom, hogy jön valaki, az nem túl jó, mert van, aki fél a kutyáktól vagy hasonló. Ilyen szempontból vagyok kíváncsi arra, hogy mennyire érdemes itt kutyát sétáltatni.

2021. jún. 4. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden erdőben lehet és érdemes kutyát sétáltatni. A szabályokat pedig ismerjük.
2021. jún. 4. 17:59
 2/3 anonim válasza:
Tavaly sokat futottam arra, és elég sok kutyást láttam. Én biztos vinném, ha lenne, csak a futókört kerülném el.
2021. jún. 4. 18:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A Rákos-patak partján lakunk és ott szoktunk sétálni, csak gondoltam új helyeket is felfedezünk a saját és a kutyák örömére is.

2021. jún. 7. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!