Melyik a legjobb és legszebb magyar város Budapesten kívül?🌁🇭🇺
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 10:07
11/40 anonim válasza:
6-os vagyok. Én csak kirándulni voltam párszor Komáromban, úgy nagyon tetszett. Ott élni nyilván más.
13/40 anonim válasza:
buda kalász, buda örs, nagy kovácsi, biator bágy
14/40 anonim válasza:
Veszprém mindenképpen. Remélem, marad is.
15/40 anonim válasza:
1-es vagyok .Miért pontoztatok le?
17/40 anonim válasza:
Éltél te már Bp-n? Na, az minden csak nem szép.
Mocskos, büdös, csövesek, kéregetők, meg "árváknak gyűjtők" az aluljárókban, random húgy a házak mellett, stb.
18/40 A kérdező kommentje:
17-es - Nem feltétlenül a csöveseket és drogosokat kell nézni. Bécs török negyedében talán még nem jártál. - Bécs is szép város, de annak is van olyan negyede, ahová nem szivesen mész be.
Igen, Budapest nagyon szép város. És itt a Várnegyedre, Belvárosra, Rakpartra és a Városligetre gondolok. Nem pedig a Hős utcára, a Csepelre, vagy az óbudai panelparkra.
2021. jún. 7. 13:07
20/40 anonim válasza:
13-as, még szebb lett volna, ha legalább az egyikük nevét helyesen le bírod írni. 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!