Idén nyáron miért nem közlekedik a közvetlen
Záhony-Tapolca Tekergő gyorsvonat a Balaton északi
partjára?
Figyelt kérdés
A nagy vasútfejlesztésnek ez lett az eredménye, hogy megszűnnek a közvetlen vonatok? Ha kerékpárral akarok Debrecenből leutazni a Balatonra akkor szálljak át kerékpárral kétszer-háromszor, hogy eljussak az adott Balaton parti településre? Ezért villamosítottak Balatonfüredig?
A 16906/16907 (TEKERGŐ Tapolca - Záhony - Tapolca) meg van hirdetve a főszezoni közforgalmú menetrendben, tudsz esetleg valamiről , ami változott ahhoz képest ?
Igen, felfogtam, a VI.19-et. Július dátumot állítottam be, tök mindegy hanyadika sehol se jön be Debrecenből közvetlen járat Zánkára.
2021. máj. 31. 16:04
7/9 anonim válasza:
A MÁV-Start új jegyértékesítési rendszere elég sok érdekességet produkál , a régi még elérhető menetrendi keresés céljából , az pontosabb. De ha a mavcsoport.hu oldalon a táblázatos menetrendeket megnézed, ott egyértelműen benne van ez a vonatpár a menetrendben.
2021. máj. 31. 18:31
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, a régi elvirán megjelent a Tekergő vonat. Nem tudom hány ember fog még emiatt bosszankodni, mire rájönnek, hogy rossz a rendszerük.
2021. máj. 31. 18:37
9/9 anonim válasza:
nna közben én is megnéztem és csak nézek... Az [link] -n fent van, a linket is onnan másoltam.
A MÁV alkalmazásban meg nem találom, már 10 napon is megnéztem, hátha csak rosszul rögzítették a közlekedési napokat.
Az a fura, hogy elvileg egy adatbázis van. Abból üzemelnek a publikus rendszerek és a belső szoftverek is. Ezek szerint mégsem így van.
Aztán majd megszüntetik, mert nem volt rajta utas :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!