Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Buszokra fel lehet vinni...

Buszokra fel lehet vinni biciklit?

Figyelt kérdés
Biciklit kéne szállítanom két város (név szerint Makó és Szeged) között. Azt tudom hogy vonatra fel lehet vinni, de egyszerű autóbuszra is fel lehet? És ha igen, kell kiegészítőjegyet váltani hozzá?

2021. máj. 29. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem lehet.
2021. máj. 29. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
Magyarországon nem. Minden más európai országban igen. És még csodálkozunk, hogy miért kaptuk Trianont...
2021. máj. 29. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
26%
Alapból nem lehet, de ha megbeszéled a vezetővel, akkor igen, mi már csináltuk.
2021. máj. 29. 22:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet. Én már jártam úgy hogy mentem valahova, oda felé a sofőr megengette, de vissza felé a másik sofőr már nem.
2021. máj. 30. 00:44
 5/8 anonim ***** válasza:
40%
4-es, az a vicc, hogy megkenni sem engedik magukat. A Volán vezetője a becsület szobra, őt nem lehet holmi ötezer forinttal rávenni, hogy aljas kerékpárosok utazzanak az amúgy tök üres buszon!
2021. máj. 30. 02:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Felvinni nem lehet, távolsági buszon berakhatod a csomagtartóba, ha befér. Ha nem fér be és kevesen vannak a járaton akkor esélyes, hogy elnézőek lesznek és megengedik, de ne csupa koszosan vidd fel.

Mondjuk Szeged - Makó között szerintem nem olyan turistabuszok közlekednek, amiknek elég nagy a csomagtartója. Helyközi/városi kialakítású buszon ki kéne kötnöd, hogy ne okozzon sérülést senkinek vészfékezés esetén, de azt csak a roki/babakocsi beállóban tudnád megtenni, ami azért nem épp erre a célra szolgál.

2021. máj. 30. 12:47
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

#2: erős túlzás, hogy más országban lehet!

Olyan hegyi járatokon lehet, ahol nagy a kerékpáros turizmus, és a busz elejére, vagy végére lehet feltenni (van kampó) - vagy pedig a busznak van kerékpárszállító utánfutója. Pl. az Ybbstalban van ilyen. Felviszi a bringákat a Lunzi tóhoz, és az egykori kisvasút pályáján kialakíított kerékpárúton lehet legurulni Waidhofen/Ybbsbe.

[link]

2021. máj. 31. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Vagy Brandenburgban... a busz elején

[link]

2021. máj. 31. 11:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!