Óbányáról vélemények?
Figyelt kérdés
Augusztusban oda megyünk egy hétre nyaralni. Aki esetleg járt ott leírná a tapasztalatait?#Óbánya
2021. máj. 23. 18:30
1/4 anonim válasza:
Harminc eve kulcsoshazban voltam ott. Gyonyoru termeszeti kornyezet, de iszonyatosan lehet fazni. Huvosebb is van, es ha csupa erdoben, volgyben van az ingatlan, konnyeden lehet nyirkos hideg. De gyonyoru.
2/4 anonim válasza:
Nagyon szép hely, de nekem egy hétre uncsi lenne.
3/4 anonim válasza:
Fantasztikus hely, ha szereted a túrázást és a természetet, nem fogsz ott egy percig sem unatkozni .
4/4 anonim válasza:
Imádom!
Édesanyám az Óbányával szomszédos Mecseknádasdon született és nőtt fel. Nagyszüleim is ott laktak. Én már Budapesten születtem, de minden nyáron nagymamáméknál nyaraltam.
Rengeteget kirándultunk Óbánya környékén. Réka-völgy, Pisztrángos tavak, Kisújbánya, Réka kunyhó, friss tisztavizű források, stb. Gyönyörű hely, sosem lehet megunni. 💙🦋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!