Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Óbányáról vélemények?

Óbányáról vélemények?

Figyelt kérdés
Augusztusban oda megyünk egy hétre nyaralni. Aki esetleg járt ott leírná a tapasztalatait?

#Óbánya
2021. máj. 23. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Harminc eve kulcsoshazban voltam ott. Gyonyoru termeszeti kornyezet, de iszonyatosan lehet fazni. Huvosebb is van, es ha csupa erdoben, volgyben van az ingatlan, konnyeden lehet nyirkos hideg. De gyonyoru.
2021. máj. 23. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:
18%
Nagyon szép hely, de nekem egy hétre uncsi lenne.
2021. máj. 23. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Fantasztikus hely, ha szereted a túrázást és a természetet, nem fogsz ott egy percig sem unatkozni .
2021. máj. 23. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Imádom!

Édesanyám az Óbányával szomszédos Mecseknádasdon született és nőtt fel. Nagyszüleim is ott laktak. Én már Budapesten születtem, de minden nyáron nagymamáméknál nyaraltam.

Rengeteget kirándultunk Óbánya környékén. Réka-völgy, Pisztrángos tavak, Kisújbánya, Réka kunyhó, friss tisztavizű források, stb. Gyönyörű hely, sosem lehet megunni. 💙🦋

2023. jan. 27. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!