Mit érdemes megnézni a Balatonnál ?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk lenne 4 napotok a Balaton körül kicsit körbejárni a nevezetességeket vagy szép helyeket nálatok mi lenne az ami tuti benne lenne ? Nekem szerintem Balatonfüred, Tihany, Badacsony, Balatonboglár a Gömbkilátó, Keszthely, meg talán még a Krisna völgy (tudom az nem közvetlen Balaton part) Nektek mi lenne ilyen ?2021. máj. 20. 10:42
1/6 anonim válasza:
Szigligeti vár, Balatonfenyvesi kisvasút
2/6 anonim válasza:
Amiket leírtál, azokat igen, + tapolcai tavas barlang, veszprémi állatkert, Keszthelyen a kastély
4/6 anonim válasza:
Azért egy bisztrótúra a Balaton-felvidéken is remek szórakozás, ha szereted a kis dekoratív falvak hangulatát és a gasztronómiát.
5/6 anonim válasza:
Szigliget
Badacsony
Szentbékkálla
Hegyestű
Balatonfűzfő bob pálya
6/6 anonim válasza:
+Nagyvázsonyt. Csobánc is jó. Meg az összes többi tanúhegy, mint Hegyestű stb.
Meg van egy négyszög alaprajzú nagyon romos vár Zánka közelében, nincs annyira magasan, de egy gerincen helyezkedik el és nagyon szép a kilátás onnan a Balatonra. Asszem Zádor vár az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!