Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Átutazás Magyarországon...

Átutazás Magyarországon repülőtérről való utazás céljából?

Figyelt kérdés

(A Magyar nem az anyanyelvem, szóval elnézést az esetleges nyelvtani vagy helyesírási hibákért, helyenként Google fordítót használtam)

Szlovákiai állampolgár vagyok, és még nem kaptam meg a Covid elleni oltásomat. Június közepén az egyesült királyságba kell utaznom, ami a környéken csak Magyarországról lehetséges. (Szlovákia nem repül a célváros környékére) A jelenlegi előírások túl bonyolultak számomra, de ha jól értem, átutazás repülőtérre engedélyezett oltás nélkül is. Igaz ez? Le tudná valaki írni az erre vonatkozó szabályokat egyszerűen úgy, hogy én is megértsem? Köszönöm.

2021. máj. 12. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én úgy tudom, hogy ha nem vagy magyar állampolgár, és nincsen szlovák védettségi igazolványod, akkor nem léphetsz be Magyarország területére. Nincs lehetőség arra, hogy júniusig megkapd az első oltásodat?

(csak kíváncsiságól, megkérdezetem hol tanultál magyarul? Az egyik szülőd magyar?)

2021. máj. 13. 08:24
 2/5 anonim ***** válasza:
21%

Ha belegondolsz, oltás nélkül egyetlen ország sem enged be.

Mit akarsz te a nagyvilágban oltatlanul? Hogyan képzeled egyáltalán, hogy világjárvány idején határokat lépsz át? Mit gondolsz, mi vár rád oltatlanul Angliában? Érted a kell és az akarok szó közti különbséget?

Egyáltalán érted, amit kérdezek? Felfogtad ezeket az egyszerű dolgokat?

2021. máj. 13. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"Ha belegondolsz, oltás nélkül egyetlen ország sem enged be."

Ez mondjuk nettó hazugság.

2021. máj. 13. 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
2. Jó tájékozatlan egy suttyó vagy.
2021. máj. 15. 16:03
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Addig még sok minden változhat, és változni is fog!

Én sem vagyok abban biztos, hogy oltási igazolvány nélkül bárhova is beengednek külföldön!

2021. máj. 15. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!