Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Jó a csepeli strand? Hány...

Jó a csepeli strand? Hány centi mély a gyermekmedence vize? Szerdán sokan szoktak lenni?

Figyelt kérdés
Kik látogatják főleg?
2010. aug. 22. 22:53
 1/5 anonim ***** válasza:
szerdán esni fog sajnos!
2010. aug. 22. 23:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy, hogy figyelmeztetsz! A kérdéseimre véletlenül nem tudod a választ?

Bár azt már megtaláltam, hogy a pancsoló 30-60 cm mély.

2010. aug. 23. 08:44
 3/5 anonim ***** válasza:

sztem jó, én szoktam néha oda is menni.

Van egy ilyen baba úsztató kis medence, nem tudom hány centi, de nagyon kevés lehet.

Van egy termál medence, egy úszómedence és egy élménymedence vízicsúszdákkal, sodró folyosóval és más élményelemekkel.

azt hiszem szerdán van a strand váró nap, így biztos, hogy akkor többen vannak ott is.

Kik látogatják főleg? ha arra gondolsz, h C*****ok, akkor igen, van belőlük bőven.

2010. aug. 23. 18:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi.

Igen, gondolatolvasó vagy :D Már csak azt nem értem, miből veszik meg a belépőt???

2010. aug. 24. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:
abból, amit tőled, tőlem, meg úgy általában a rendes dolgos emberektől lopnak:)
2010. aug. 25. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!