2/13 anonim válasza:
Dél-Somogyban mennyi ilyen van.
Bemész de kijönni már nem jössz.
Cigány zsákfalvak.
Aki ott eltévedt, elveszett örökre.
4/13 anonim válasza:
pl Somogyaracs, Rinyaujnep, Kalmancsa
5/13 anonim válasza:
Milyet nem... Én kimondottan szeretek úgy felfedezni idehaza régiókat, hogy amikor már a kötelezőket kipipáltam, túráztam is egy jót vagy csak simán rossz az idő, autóval betekergek a zsákfalvakba és egy csomó remek kis helyet fedezek így fel. Az említett somogyi cigányfalvakban is vannak pl rossz állapotú, de romosan is szép építészeti értékek, kocsival végiggurulni tuti nem probléma.
6/13 anonim válasza:
" Aki ott eltévedt, elveszett örökre. "
Ezen jót nevettem eskü :D :D :D
Nagykovácsi hmmm gazdag hely. Szerintem többe kerül ott egy ház mint a fővárosban. Piszok drága hely az. Faterom volt ott mert van neki egy távolabbi rokona ,de nem tartjuk napi szinten a kapcsolatot és kiakadt,hogy milyen házak vannak ott. Még soha nem volt ott egyébként.
7/13 anonim válasza:
Kizártnak tartom,hogy ott legyen szegény ember. Pedig azt mondják,hogy azok mindenhol vannak. Ott nincsen én azt mondom.
8/13 anonim válasza:
gazdag sznob hely az. Én szeretnék oda tartozni ,de nem költöznék oda mert nem érezném szerintem jól magamat . (Ha megtehetném persze) Aki nem abban a gazdag világban nő fel az kívülállónak érzi magát. Én nem hiszek az életrevalók filmben. Szegény-gazdag nem jön ki jól .Sok film bizonyította már pl. az élősködők című film is.
10/13 anonim válasza:
Nógrád megyében van sok. Itt lakom van jonéhány. Vannak egész jók is meg olyanok is amik inkább mini-Indiák mintsem magyar falvak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!