Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen zsákfalvakat ismersz...

Milyen zsákfalvakat ismersz Magyarországon?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 25. 14:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagykovácsi

Itt lakom.😁

2021. ápr. 25. 14:07
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

Dél-Somogyban mennyi ilyen van.

Bemész de kijönni már nem jössz.

Cigány zsákfalvak.

Aki ott eltévedt, elveszett örökre.

2021. ápr. 25. 15:01
 3/13 anonim ***** válasza:
8%
Térkép?
2021. ápr. 25. 16:00
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
pl Somogyaracs, Rinyaujnep, Kalmancsa
2021. ápr. 25. 16:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyet nem... Én kimondottan szeretek úgy felfedezni idehaza régiókat, hogy amikor már a kötelezőket kipipáltam, túráztam is egy jót vagy csak simán rossz az idő, autóval betekergek a zsákfalvakba és egy csomó remek kis helyet fedezek így fel. Az említett somogyi cigányfalvakban is vannak pl rossz állapotú, de romosan is szép építészeti értékek, kocsival végiggurulni tuti nem probléma.
2021. ápr. 25. 21:53
 6/13 anonim válasza:
100%

" Aki ott eltévedt, elveszett örökre. "

Ezen jót nevettem eskü :D :D :D

Nagykovácsi hmmm gazdag hely. Szerintem többe kerül ott egy ház mint a fővárosban. Piszok drága hely az. Faterom volt ott mert van neki egy távolabbi rokona ,de nem tartjuk napi szinten a kapcsolatot és kiakadt,hogy milyen házak vannak ott. Még soha nem volt ott egyébként.

2021. ápr. 26. 10:23
 7/13 anonim válasza:
100%
Kizártnak tartom,hogy ott legyen szegény ember. Pedig azt mondják,hogy azok mindenhol vannak. Ott nincsen én azt mondom.
2021. ápr. 26. 10:25
 8/13 anonim válasza:
100%
gazdag sznob hely az. Én szeretnék oda tartozni ,de nem költöznék oda mert nem érezném szerintem jól magamat . (Ha megtehetném persze) Aki nem abban a gazdag világban nő fel az kívülállónak érzi magát. Én nem hiszek az életrevalók filmben. Szegény-gazdag nem jön ki jól .Sok film bizonyította már pl. az élősködők című film is.
2021. ápr. 26. 10:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
2021. ápr. 26. 10:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nógrád megyében van sok. Itt lakom van jonéhány. Vannak egész jók is meg olyanok is amik inkább mini-Indiák mintsem magyar falvak.
2021. ápr. 26. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!