A mostani hosszú hétvége alatt hova fogsz utazni?
Figyelt kérdés
Én péntek szombat Balatonon leszek, vasárnap hétfőn pedig a Mátrában túrázok2021. márc. 29. 10:42
11/21 anonim válasza:
A kapu elé, amikor meghozza a futár a kaját.
12/21 anonim válasza:
A lakossag fele be van oltva, most lesz enyhites, ami azt jelenti, hogy a stay localnal kicsit messzebb is mehetunk. Kosz, nem cseszem el az elrert eredmenyeket. Mivel tiz ev mulva szeretnem, ha minden normalis lenne, ezert iden is a valagamon maradok.
13/21 anonim válasza:
#12 "a lakosság fele be van oltva"???? Ezt honnan veszed?
14/21 anonim válasza:
@13 A komment alapján az Egyesült Királyságban lakik, ahol valóban most van 50% körül az átoltottság.
15/21 anonim válasza:
Ott esetleg. De a többségünk nem ott lakik.
16/21 anonim válasza:
@15 Általában, ha az a kérdés, hogy személy szerint mit fog csinálni valaki, akkor a saját perspektívájából válaszol.
17/21 anonim válasza:
A padlásra, ugyanis költözés előtt állunk és szelektáljuk a cuccainkat.
18/21 anonim válasza:
Budapestről hazautazok (egyetemista vagyok) a vidéki határszéli falumba a szüleimhez, nagyszüleimhez (beoltották már őket, és elvileg én egészséges vagyok) Húsvétra, szóval lesz evés, ivás, beszélgetés. A falut tulajdonképpen erdő veszi körül és a közelében van még egy ilyen vizes-lápos térség is, szóval csavargás is lesz, már csak azért is, hogy legyen nő akit meg lehet locsolni és lehet szeretni legalább négy napon át, amúgy is tavasz van, szóval lebukni is nehezebb, ha olyan a helyzet, hogy gondot okozna. Bár a járvány és az intézkedések mindennek betesznek, így az utóbbi "terv" sikerének az esélye is csekély, és az időjárást sem tudom.
19/21 anonim válasza:
Viszonylag sok dolgunk lesz, így valószínűleg csak pénteken és hétfőn megyünk valahová. Mindkettő olyan 20-25 km körüli, laza gyalogtúra lesz, sok pihenővel, kevésbé ismert útvonalakon, messziről kerülve a hirtelen lett kirándulók tömegeit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!