Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapesten mik azok a helyek...

Budapesten mik azok a helyek amiket feltétlenül látnom kell?

Figyelt kérdés
Egy hét múlva megyek egy barátnőmmel Pestre. Még így sose voltam mindig osztálykirándulás céljából. Most azt nézünk meg amit akarunk a barátnőmmel. Olyan helyeket akarok főként megnézni amik az én városomban (Debrecemben)például nincsen ilyen a starbucks kávézó meg a sugar cukrászda amikről azt hallottam tök jó helyek. 17 vagyok szóval ne múzeumokat írjatok meg a parlamentet. Válszokat köszönöm.
2010. aug. 18. 19:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
Sikló, Vár, Vidám Park (jó Debreceben is van, de azért az jóval kisebb), Fogaskerekű vasút, 2-es villamos (Bp legszebb részén megy végig, a Duna parton)...
2010. aug. 19. 10:25
 12/13 anonim ***** válasza:
86%

A Labirintust említették, a Várban van, na meg ott van a Panoptikum is! Na meg a Csodák Palotája (a Széna tér közelében van) is érdekes lehet, nemcsak a kisgyerekeknek, hanem a kamaszoknak vagy a felnőttkorúakak is.

A Szent István Bazilika tetején lévő kilátót is érdemes megnézni!

Na és ott a Libegő is. Az sincs Debrecenben.

HÉV sincs Debrecenben, ha már a közlekedési eszközöknél tartunk. :)

2010. aug. 19. 10:29
 13/13 anonim ***** válasza:
80%
Tropicarium a Camponaban. Utána lehet egyet nézelődni a bevásárlóközpontban is ...
2010. aug. 19. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!