Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Kiadnád olcsóbban a szálláson,...

Kiadnád olcsóbban a szálláson, ha tudod hogy más arra az időre úgysem veszi ki?

Figyelt kérdés
Országon belül munka ügyben kellett ma foglaljon 3 főnek, és meglepődve tapasztalom, hogy ( napi 20 e.ról próbáltam lealkudni) nem adják olcsóbban. Jövő hétre kellett volna. Én simán kiadnák ha tudom hogy úgysem lesz senki.
2021. márc. 2. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha épp alkudni próbálsz, nyilvánvalóan szükséged van a szállásra...
2021. márc. 2. 12:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi. Akkor enged egy szolgáltató az árból, ha tudja , hogy a szolgáltatására NINCS szükséged. Ez ilyen...
2021. márc. 2. 13:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából találtam. Mondtam is hogy a másik 13 ezer egy napra. Ha ide adta volna 10 ért akkor ott szállnak meg. Az is jobb nekik mint a semmi szerintem.
2021. márc. 2. 13:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Pont ezért lepett meg, én simán kiadtam volna olcsóbban ha úgyis ott áll üresen.
2021. márc. 2. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Akinek kiadó háza, nyaralója van annak vélhetően nem kenyérre kell a pénz, simán lehet hogy egy bizonyos összeg alatt egész egyszerűen nem éri meg kiadni vagy csak nem hajlandó foglalkozni a dologgal.

De ha jól értem te feleannyiért szeretted volna kivenni, mint amennyiért hirdetik, az azért már nálam kimerítené a pofátlanság kategóriáját. Ne magadból indulj ki, hogy te simán kiadnád olcsóbban is, szemmel láthatóan 10 ezer forintokon alkudozol úgyhogy naná hogy kiadnád te bármennyiért. De miután az ő háza nem a tied, az számít hogy ő kiadja e, nem a te véleményed.

Én se adnám, egyrészt olcsóbban se, másrészt az alkudozás miatt meg már csak azért se.

(A mondataid pedig borzasztók, hogy nincsen egyeztetve legtöbbször az alany és az állítmány!)

2021. márc. 2. 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Logikusnak tűnhet, hogy ha egy szálláshelyre nem nagyon van kereslet, akkor a tulajdonos enged az árból. A gyakorlat viszont tapasztalatom szerint az, hogy nem enged. Inkább marad üresen a hely, mint kisebb bevétellel, de mégis csak valami kis hasznot hozva.
2021. márc. 2. 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Van egy hatar, aminel tobbet er, hogy nincs ott valaki.
2021. márc. 2. 17:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ahogy egy albérlet, úgy egy szállás esetében is csak akkor van értelme azt kiadni, ha többet hoz, mint amennyit visz. Persze, ha ki sem adják, nem hoz bevételt, de nem is kell takarítani, fűteni, világítani, nem amortizálódik. Félárat felajánlani tényleg pofátlanság.
2021. márc. 2. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!