Van olcsó ugyanakkor jó minőségű szálláshely bárhol a Balaton körül?
Épp ma v. tegnap írtam valakinek...
Menj fel a kiszemelt település honlapjára, és ott találsz olcsó kiadó házakat, szobákat akár 4-5 ezer forintért is.
pl. balatonakaliban:
Felmész a Booking.com-ra, csinálsz egy szűrést, hogy legalább 8*-os helyeket mutasson, azokból te szemmel még tovább szűrsz, hogy a minimum 8,5*-osak közül válassz és azokból megnézed mennyi a legolcsóbb.
Ami ugye relatív dolog... Nekem az Óbester Panzió nagy kedvenc, de ott is bőven 20 fölött van egy éjszaka. 2 főre, főszezonban, a Badacsony környékén ez a minőséghez mérten olcsó.
Kérdező, nem ártana legalább egy sacc-számot mondani, hogy mi neked az olcsó.
Mert úgy alapvetően az olcsó és jó minőség kb. oximoron....
De tényleg jó lenne tudni, hogy mennyi az annyi!
Köszönöm a válaszokat!
Max 7000-10000/fő/éjre gondoltam, de ez lehet nem reális, főleg mint az első válaszoló írta, valószínűleg horribilis árak lesznek.
A 7 nagyon optimista, de kevéssel 10 fölött már vannak korrekt, reggelis lehetőségek.
De ehhez persze nagyjából most kellene foglalnod és előre kifizetned az egészet. A hétvégékről már így is jó eséllyel lemondhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!