Magyarországon járva melyik település tetszett meg nektek? Vagy épp melyik az, amelyik nem?
Számomra fehérvár egy ronda iparváros.
Az már csak a saját kellemetlen élményem, hogy az autómat is feltörték.
Nekem Tapolca a kedvencem, de nagyon tetszik Pécs, Eger, Hollókő, Veszprém is, meg nyilván Budapest. Szerintem Székesfehérvár belvárosa is szép, bár annál többet nem láttam belőle, sajnos.
Ami nem nyerte el a tetszésemet, az Debrecen.
Tetszik:Kőszeg,Sárvár,Visegrád,Pécs,
Szentendre.
#6-os vagyok:
Székesfehérváron maga a történelmi rész egészen hangulatos, viszont ez nagyon kis része csak a városnak, összességében a többi rész nekem személy szerint ridegnek tűnt.
+1 negatív, ami nem a város hibája, de az eladók, vendéglátósok egyáltalán nem voltak barátságosak sehol. Tisztelet illeti a kivételt, de valahogy kifogtuk az összes morcos embert.
+1 pozitív, Székesfehérváron eddig csak jó koncerteken voltam :D
Tetszett: Kőszeg, Szombathely, Pécs, Veszprém, Tapolca, Szentendre, Vác (utóbbiban lakom jelenleg)
Nem tetszett: Salgótarján, Ózd, Miskolc, Kazincbarcika, Dunaújváros, Komló, Tatabánya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!