Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Kirándulásra ötletek Szeged...

Kirándulásra ötletek Szeged környékén?

Figyelt kérdés

Szeretnénk kimozdulni a családdal hétvégente 3 gyerekkel, a legkisebb 5 éves kb 3 km-t bír. Férjemmel és a nagyobbakkal rendszeresen jártunk túrázni egy nagyobb csoporttal, ilyenkor a picit nagyszülők hagytuk, de a korlátozások miatt hónapok óta nincs erre lehetőség.

Amiket már végigjártunk a környéken (némelyiket többször is) :Rotary tanösvény, körgát, rendes gát mindenféle irányba Tisza mindkét oldalán, Mártély tanösvény, Tiszasziget legmélyebb pontja az országnak, Makónál a lombkoronasétány nagyjából ennyi jutott eszembe.

Ötletek érdekelnének, hova lehetne még menni a környéken? Kb 1 óra kocsikázást még bevállalnánk.

2021. febr. 4. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Szanazug már túl messze lenne?
2021. febr. 4. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes az Alföldi Kéktúra közeli szakaszait felfedezni. Hogy a tanyás vagy erdősebb részek érdekelnek-e, azt ti döntitek el.
2021. febr. 4. 20:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Meg néztem, mit írnak Szanazugról.

Az nem inkább fürdőhely?

Legalábbis mindenhol a szabadstrandokról van szó, meg a mocsárjáró bérléséről.

Mi inkább gyalogolós kirándulást keresünk mostantól, tehát a téli időjárástól, sártól sem félünk. Mivel járunk túrázni, van rendes bakancsunk, felszerelés stb.

Inkább a legkisebb gyerkőc miatt vagyok bizonytalanabb, mit bírna(ugye írtam, hogy kb 3 km), és azért mennyit lenne érdemes utazni.

2021. febr. 4. 21:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Inkább tanösvények érdekelnének.
2021. febr. 4. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!