Kirándulásra ötletek Szeged környékén?
Szeretnénk kimozdulni a családdal hétvégente 3 gyerekkel, a legkisebb 5 éves kb 3 km-t bír. Férjemmel és a nagyobbakkal rendszeresen jártunk túrázni egy nagyobb csoporttal, ilyenkor a picit nagyszülők hagytuk, de a korlátozások miatt hónapok óta nincs erre lehetőség.
Amiket már végigjártunk a környéken (némelyiket többször is) :Rotary tanösvény, körgát, rendes gát mindenféle irányba Tisza mindkét oldalán, Mártély tanösvény, Tiszasziget legmélyebb pontja az országnak, Makónál a lombkoronasétány nagyjából ennyi jutott eszembe.
Ötletek érdekelnének, hova lehetne még menni a környéken? Kb 1 óra kocsikázást még bevállalnánk.
Meg néztem, mit írnak Szanazugról.
Az nem inkább fürdőhely?
Legalábbis mindenhol a szabadstrandokról van szó, meg a mocsárjáró bérléséről.
Mi inkább gyalogolós kirándulást keresünk mostantól, tehát a téli időjárástól, sártól sem félünk. Mivel járunk túrázni, van rendes bakancsunk, felszerelés stb.
Inkább a legkisebb gyerkőc miatt vagyok bizonytalanabb, mit bírna(ugye írtam, hogy kb 3 km), és azért mennyit lenne érdemes utazni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!