Milyen hely Szolnok?
Az lenne a kérdésem, hogy milyen város Szolnok? Ez alatt azt értem, hogy = élhető? Rendezett? Szép város?
Én nagyon nem hallottam sokat a városról, de elég gazdag történelemmel rendelkezik.
Sok beton, egyre kevesebb zöld. Nincsenek igazán szép, hangulatos terek, viszont van két folyópartja, ahol jó sétálgatni. Vannak kiülős, beülős helyek, viszont nem túl változatos a kikapcsolódási lehetőség. Nagyon kicsi a belvárosi része, azok a részei, ahova érdemes menni, sétálni szabadidőben, így gyorsan unalmassá válik.
Vásárlás szempontjából minden van, még ha sokminden a város széle felé a bevásárlóparkban.
Munkahely van, vannak gyárak.
Vannak kerülendő részei, de inkább a peremeken, és nem is feltétlen mindenhol körbe a város szélein.
Szóval el lehet éldegélni, egy csendesebb, monotonabb élettel.
Nem rendezett, szemetes, koszos, hordák portyáznak folyamatosan. Ha egyszer erre jársz nézd meg a belvárost meg a tiszapartot, kb fél óra alatt megvagy, ezért ne gyere ide. Élni pedig egyenesen szörnyű itt.
Az egyetlen dolog ami nagyon jó az a Beer & Burger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!