Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hol nem kell maszkot hordani?...

Hol nem kell maszkot hordani? Hova lehet elmenni egyet "fellélegezni"?

Figyelt kérdés

Elmennék egyet kirándulni, de már elegem van a maszk hordásból, mindennap fel kell vennem, hacsak boltba vagy az utcára is kimegyek. Vannak olyan helyek, ahol van is látnivaló (tudom, bemenni most nem nagyon lehet sehova), és nem kell maszkot hordani az utcán?

Köszi előre is.

2021. jan. 30. 14:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Gyere Angliaba. Utcan nem kell maszk. 100ezer folotti halott. Tetszene.
2021. jan. 30. 15:38
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Atyaúristen, tanuljatok már meg értelmezve olvasni!

Zöldben, kiránduláskor, sportoláskor NEM KELL maszk!!!

2021. jan. 30. 16:23
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Bakker, már november óta nagyjából ugyanazok a szabályok érvényesek. Sporttevékenységhez (pl. gyalogtúra) nem kell maszkot felvenni, innentől kezdve az ország szinte bármely táján találsz megfelelő látnivalót
2021. jan. 30. 18:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom, hogy az erdőben nem kell, nem is ez volt a kérdés, hanem hogy hol nem kell hordani az utcán. (ha már az értő olvasás szóba került)
2021. jan. 30. 19:07
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

Hol laksz??

Önkormányzat honlapján kell megnézni. Nálunk a xii.kerületben csak a belső részeken kötelező.

2021. jan. 30. 19:11
 6/11 anonim válasza:
57%
Parkokban nem kell hordani.
2021. jan. 31. 12:55
 7/11 anonim ***** válasza:
22%

Ha igaz, amit ír a cikk akkor egyértelmű, hogy a maszk miatt lesznek betegek az emberek. Ezt egyébként alátámasztja azon tapasztalat is, hogy azok akik rettegnek és állandóan maszkolnak komolyabban megbetegszenek, míg akik elszabotálják a maszkot, többnyire szinte tünetmentesen átvészelik a fertőzést.

[link]

2021. febr. 1. 09:30
 8/11 anonim ***** válasza:
10%
7: full hoax!
2021. febr. 1. 09:47
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

7_: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..

" 4/16 anonim ***** válasza:

100%

Te hol olvastál ilyet a cikkben vagy a tanulmányban? Mert biza egy kumma szó nincs erről. Szerintem a következtetést inkább bízd a kutatókra, mert te ehhez nem értesz."

2021. febr. 1. 10:10
 10/11 anonim ***** válasza:
84%
Hát a nagyvárosok többségében mindenhol kell sajnos. Szegeden, Pécsen, Kecskeméten közterületen..De pl. Szolnok nem írja elő. Igaz nem híres település, de megér egy látogatást.
2021. febr. 1. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!