Budapesten,nyáron, melyik kerületbe érdeme szállast foglalni ahol éjjel is ki mer menni az ember, biztonságos a környék és nincs teli romákkal?
A 8. kerület bugyrait leszámítva, kb sehol nem látsz annyi romát, hogy el kelljen rohanni, úgyhogy eléggé túlzásnak érzem.
Tudom ajánlani a Four Seasonst, a budavári Hiltont vagy a Kempinskit. Ezek közül talán valamelyik elég jó lesz nektek.
A nagykörúton belül, illetve azon kívül a rákóczi/thököly úttól északra a városligetig, nyugatiig bezárólag nyugodtan, ezek jó környékek, központi helyen is vannak. Elsősorban a közlekedést figyeljétek, hogy könnyen elérhető legyen szàmotokra (tömegközlekedés/parkolóhely/távolság). Én most láttam több nektek megfelelőt is bookingon, ahogy rákerestem, a legjobb az erzsébet hídnál volt, azzal tényleg jól jártok. De pl. a kisföldalatti vonalán is volt, valamint a 7.kerületben a nagykörúton belül is, az is teljesen jó.
Hidd el tényleg biztonságos város, turistaként nem kerülsz nyomasztó környékre. Megértem, hogy nyaraláskor csak a szépet szeretnéd látni, de igazából kerüljétek el a VIII. kerület belsejét (ahol úgysincs semmi), meg éjszaka a Blaha Lujza teret, és semmibe nem fogtok belefutni.
Szia, Én a Diana Club Hotelban szoktam foglalni.
Nagyon tiszta, rendezett, szép, kényelmes szállás. A szobákhoz saját fürdőszoba tartozik. Reggeli benne van az árban (svédasztalos).
Kb 10 ezer forint szokott lenni egy egyágyas szoba egy éjszakára.
Nagyon jó helyen van (Orczy tér), jó közlekedés. Kb 20 perc a belváros.
Troli, villamos- és buszmegállók gyalog 3 percre vannak a szállástól.
A hotelban 24 órás recepció van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!