Mit gondoltok, lesz idén nyári szezon a Balatonon?
Lesz hát, a Lölőnek ki kell tömni a zsebét idén is. Szemmel láthatóan most nyáron is leszarta mindenki hogy a COVID járvány kellős közepén a balatoni strandokon egymás hegyén-hátán feküdtek az emberek, meg egymás szájából rángatták ki a lángost.
Járványügyileg még most is a nyaralásokat nyögjük.
Én is ezt gondoltam, de ha azt nézzük, ilyen szigorú intézkedések eddig nem voltak. Hónapok óta zárva minden. Addig annyi oltást nem fognak tudni beadni.
Egyik nap olvastam, addig marad a korlátozás, míg 6 millió ember be nem lesz oltva.
A sok sötét proli válaszadót nincs értelme szóra méltatni. Ha komolyan gondolod a kérdésed, ne itt, tedd fel, ahol a válaszadók 90 százaléka ostoba, műveletlen és irigy.
Idén valóban lesz szezon, kül- és belföldön egyaránt. Ehhez szükséges lesz az ún. oltás-útlevél, ami már az EU, a WHO és az ENSZ napirendjén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!