Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miskolcon szép látnivalók/helyek?

Miskolcon szép látnivalók/helyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőmmel megyünk együtt Miskolcra és az lenne a kérdésem, hogy tudnátok e ajánlani valamit, hogy hova menjünk.. kettesben leszünk csak és tudom mostanában télen hideg van, de bármi szóba jöhet:) Köszönöm előre a válaszokat!

2021. jan. 9. 16:58
 1/8 nemaRendőrség ***** válasza:
73%

Lillafüredre fel vagy le kisvonattal.

Inkább fel, megnézitek a vízesést, illetve a függőkertet. Én nagyon szerettem mindig Alsó Hámorban a patak mellett sétálni, de alapvetően kihagyható.

Tündérkert, az egyetlen üzemelő "étterem" Miskolcon

Avasi kilátó

Fő utca

Avalon park

Tapolca nagy csalódás lesz, ha megnézitek, nincs ott semmi.

Most a bezárás miatt nem túl izgalmas, illetve a baloldali városvezetés miatt mindenhol kötelező a maszk

2021. jan. 9. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Diósgyőri vár, nem tudom, most nyitva van-e, a környéke is szép.
2021. jan. 9. 20:36
 3/8 anonim válasza:
85%
Az avasi kilátó annyira nem nagy szám inkább a diósgyőri várat javasolnám
2021. jan. 9. 20:38
 4/8 nemaRendőrség ***** válasza:
88%
A kilátó maga nem egy nagy látványosság, de felsétálni oda a kis hegyi ösvényen majd belátni este a várost a fényekkel már szép
2021. jan. 9. 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Lyukóvölgy. Csak vicceltem!

Vár környéke, Lillafüred, kilátó is szép (lehet hogy nem mindenkinek).

2021. jan. 9. 23:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ezeket biztosan megnézzük majd:) Mindenkinek ment a zöld pipa;)
2021. jan. 10. 01:23
 7/8 anonim ***** válasza:
15%
" a baloldali városvezetés miatt mindenhol kötelező a maszk" LOOOL. Nem ám a tomboló világjárvány miatt kötelező a maszkviselés. És nincs egyetlen Fidesz-vezetésű település sem ám, ahol szintúgy kötelező a maszk. Sőt, egy, a szabadidő eltöltésével kapcsolatos kérdésre válaszolva egyenesen kötelező politizálva fåszságokat írogatni!
2021. jan. 10. 15:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Fideszes, de utolsónak igaza van.

Azt pedig megvétóznám, hogy M-tapolca nem szép. Lillafüred mellett a város legszebb része. Nagy központi park, barlangfürdő, bobpálya, hegyvidék, túrautak, patak. Aki szereti a 15-20 km.-es nagy túrákat, átverekedheti magát M-tapolcából Lillafüredre vagy fordítva.

2021. jan. 20. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!