Meg lehet nézni a XII. Cinege utcában a miniszterelnök házát? Járókelők sétálhatnak az utcában?
Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 13:21
11/18 anonim válasza:
Biztosan létezik arcfelismerő (kamera/program), mert kb. 2 éve felutaztam Pestre (kb. 150 km távolságból) egy műszaki jellegű üzletbe vásárolni, és tudták, hogy ki vagyok és honnan jöttem, pedig senki ismerősöm nem volt ott, aki elmondhatta volna nekik a 'kilétemet'.
12/18 anonim válasza:
11: na mesélj már, mit tudtak???
Úgy köszöntöttek a belépéskor, hogy "helló Gipsz Jakab, te jöttél Bivalyb.cnádfalváról headset-et venni??"
:-DDDD
13/18 anonim válasza:
Nem éppen pontosan így történt, de nem is akarom elmondani, mert az én helyzetem speciális. Nem vagyok országosan ismert személy, de tudnak rólam (hogy létezem). Egyébként semmi extra nincs a megjelenésemben, úgy nézek ki mint egy átlag földi halandó. Egy férfi vagyok, 60 körül (korban). Egy a lakhelyem től körülbelül 150 kilométerre levő városi üzletben csak úgy ismerhetnek fel ha tényleg létezik ilyen arcfelismerő berendezés illetve program, mert az tuti hogy sehol a környéken senki olyan nem volt aki egyebkent ismert volna engem.
14/18 anonim válasza:
Gondolom, chemtrail-hívő is vagy... :))))
15/18 anonim válasza:
Maximálisan ateista vagyok....semmiféle idealizmus, mindenféle istenhit a legtávolabb áll tőlem.
16/18 anonim válasza:
Vagyis azt mondod, hogy abszolut nonszensz, amit leírtam (a 'felismert 150 km -ről')? Pedig már más is írt ilyenről, olvasd csak végig a hozzászólásokat (pl, hogy ha a cinege utcában elsétálgatsz).....szerintem biztosan igazat írt az illető, mert egyébként én sem tudnám mire vélni azt, ami velem történt. Én abszolut materialista és ateista vok...semmi ködös dolgok. Valaki mellékelt is linket, ami bár angol szöveggel megy (nekem érthetelen az én angol tudásommal...ami csak a rám ragadt szavakat és rövidebb tőmondatokat illeti (jellemzően a könnyűzenéből, mert suliban nem tanultam)....szóval nézd meg őket, és lécci lécci reagálj, mert nagyon érdekel, hogy mi lehet az igazság
17/18 anonim válasza:
Ja, azt se tudom, mi az a chemtrail
18/18 anonim válasza:
Mindegy, csak egy példa volt...
Kb. olyan jelentésben, hogy konteós vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!