Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hogyan léphetem át a határt?

Ekitvd kérdése:

Hogyan léphetem át a határt?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy hogy tudnék átmenni a határon (Romániából Magyarországra) úgy hogy nem vagyok magyar állampolgár, és csak egy hétvégére mennék meglátogatni a barátomat? Őszintén már a korona tesztet is ki fizetném csak tudjak átmenni. Ti mit tudtok a mostani helyzetről, mit javasoltok?

2020. dec. 6. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

Csak magyar állampolgárok léphetik át, és karanténkötelezettség, vagy teszt a feltétel.

2020. dec. 6. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Már október óta érvényben van!

[link]

"Nem magyar állampolgár személyforgalomban Magyarország területére – törvényben vagy kormányrendeletben meghatározott kivétellel – nem léphet be. "

2020. dec. 6. 15:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem a barátod megy hozzád?
2020. dec. 6. 15:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért mert Romániába is karantén kell és nem tud annyit ülni
2020. dec. 6. 18:37
 5/9 A kérdező kommentje:
😭😭😭Oh. Mikor lessz már vége ennek a hülyeségnek
2020. dec. 6. 18:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor sajnos most nem találkoztok egy darabig.
2020. dec. 6. 18:51
 7/9 anonim válasza:
100%
Tavasszal már vége lesz.
2020. dec. 7. 22:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Létezik zöldhatár a 2 ország között, ha be tudjátok vállalni, hogy a kilépő fél autója a határ azon az oldalán marad és a másik=fogadó fél autója az érkező oldalon várja az utazó felet. (a zöldhatár >90%-a olyan terepviszony lehet, ahol nem megy át személyautó, a lába viszont bármin is átviszi az embert).

Létezik még 2 olyan Körös- kezdetű falu is, amiből az egyik román, másik magyar oldalon van, a kettő között nincs főút és átkelőhely, de van köztük egy földút, csak arra lehet ránéznek xD mázli esetén nem kérdéses az út járhatósága, ha csak fizikailag nézzük a helyet

2020. dec. 10. 11:53
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ez nem rendes út, hanem elvileg egy földút. Nincs rajta átkelő. Azért gyalogosra állítottam a tervezőt, hogy útvonalterv is essen pont oda. Meg lehetne akár átHAJTással is próbálni, átlagföldúton is átmegy átlagszkg (csak az útvonaltervező kocsitval tuti rendes és átkelős útra akar vinni)...

2020. dec. 15. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!