Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A Szent István Bazilikába be...

A Szent István Bazilikába be lehet menni?

Figyelt kérdés

A legtetejen lévő erkélyre szeretnék kimenni és onnan pár képet csinálni.

Van ilyen opció?

Köszönöm szépen!

2020. nov. 20. 07:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Én értelmezem!

Alapvetően most nem lehet menni! Gondolom a covidos hülyeség miatt.

De nem az volt a kérdés még mindig, hogy most lehet e menni!

Hanem, hogy bármikor is ki lehetett arra a f@szom erkélyre menni és volt már aki volt kint, vagy az valakinek a magán szféraja és ezért nem lehet?!

2020. nov. 20. 13:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor pattogj!
2020. nov. 20. 13:31
 13/15 anonim ***** válasza:

én voltam már különleges engedéllyel a kupola tetején levő kis körkilátóban és a közvetlenül fölötte levő mégkisebb toronykilátóban is (nem tudom, mi a hivatalos nevük).

utóbbinál egyáltalán nincs semmilyen korlát és az íves kupola tetőre mászol ki, ami kiemelten balesetveszélyes. ide biztosan nem engednek csak úgy fel akárkit. a kisebb körkilátó nem balesetveszélyes, lényegében ugyanolyan, mint a kupola alján levő, turisták előtt megnyitott körkilátó, de szerintem oda is csak külön engedéllyel és kísérettel lehet felmenni.

2020. nov. 21. 10:31
 14/15 A kérdező kommentje:

13-as!

Na erre voltam kíváncsi!

Akkor vegulis csak külön engedéllyel lehet menni.

Azt honnan szereztél, engedélyt?

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!

2020. nov. 21. 11:26
 15/15 anonim ***** válasza:
ahogy #1-es is írta: megkeresed őket
2020. nov. 21. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!