Őszi kirándulás?
Figyelt kérdés
Barátnőmet szeretném meglepni egy kis őszi kirándulással. Szereti a rozsdásodó erdők színeit, illatát szóval gondoltam elmehetnénk valami szép helyre túrázninegyet.
Tudtok valami jó helyet pest megyén belül ahol van pár szép hely vagy kilátó?
Dobogókő, Buda, Visegrád kipipálva, jelenleg Zebegényen gondolkodom de szívesen vennék pár javaslatot ha akad.
Köszönöm. :)
2020. nov. 4. 08:20
11/12 anonim válasza:
Zebegényt tudom ajánlani, mi a nyáron voltunk, csodaszép helyek vannak arra. A Julianus-kilátóról nagyon-nagyon szép a kilátás, Zebegènyből a Nagymaros felé vezető túraútvonal elvisz oda, utána tovább lehet menni Nagymarosig.
Solymáron a Jegenye-völgyi vízeséstől a solymári várig vezető útvonal is nagyon tetszett, azt is tudom ajánlani.
12/12 A kérdező kommentje:
11# Köszönöm, én is a nagymarosi panorámakörrel szemezek. Zebegény amúgy nem túl csúszós, nehéz terep ilyen időben? Mett az is valóban szép környék.
2020. nov. 5. 05:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!