Ha valaki távolabbi ausztriai munkáról tér haza, kötelező a karantén pár napig? Hogy van ez most?
Figyelt kérdés
2020. okt. 19. 19:03
1/8 anonim válasza:
ha nem ingázik, amiről papírja is van, akkor 1O nap karantén
2/8 A kérdező kommentje:
Nem ingázik, viszont van munkáltatói igazolása.
2020. okt. 19. 19:19
5/8 anonim válasza:
Vonattal jott haza multheten 2 ismerosom Ausztria masik vegebol.. Csak munkaltatoi igazolasuk volt, nem kellett karantenban legyenek
6/8 Csomorkány válasza:
Majd a határőr megmondja. Annyira gyorsan változik, hogy aligha tudunk érvényeset írni.
7/8 anonim válasza:
Hegyesnél a kishatáron gyere át. Meg semm állítanak. Ha angyritkán olyan rendőr dolgozik, akkor megállsz, és megkérdezi, hova mész. De ma is kb.1 órája jöttem át, senkit nem állítottak meg.
8/8 anonim válasza:
Én Pamhagennél jöttem át csak megkérdezték hogy melóból jövök-e.Még jó pihenést is kívántak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!