Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ezt a szállást keresem a...

Ezt a szállást keresem a dunakanyar fölött?

Figyelt kérdés
Pár napja találtam meg viszont elfelejtettem elmenteni hát ha valaki tudja sehol nem találom az interneten saját weboldala volt nem szállás oldalon láttam erdőbe volt bent reggelit csak úgy lehetett kérni hogy az ajtód előtt lesz reggelre egy kis kosárba volt fürdődézsa is és ilyen jurtás stílusú volt a hely és mindenféle képpen dunakanyar fölötti részen volt található de még is akárhogy keresek rá sehogy nem dobja föl előre is köszönöm ?
2020. okt. 12. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nem ez az esetleg?

2020. okt. 12. 17:11
 2/5 A kérdező kommentje:
nem sajnos az egy modernebb volt és igazából csak egy kis utcába volt szerintem valami új dolog lehet mert tényleg nem találni róla semmit
2020. okt. 12. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Az előzményeket próbáltad nézni?
2020. okt. 12. 17:50
 4/5 A kérdező kommentje:
próbáltam igen de mivel telefonról néztem és valahogy úgy nyitottam meg szerintem hogy csak a facebookon vagy ilyesmi és úgy nem menti el pedig még a google térképen is rákerestem a településre de azóta több mindenre rákerestem és az sincs már benne :(
2020. okt. 12. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Esetleg ez?

[link]

2020. okt. 13. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!