Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A helyzet a következő.Budapest...

A helyzet a következő.Budapesten élek és dolgozok 12 éve mint Román állampolgár (tudom répg megcsinálhattam volna az állampolgárságit) és haza kellett utazzak mert majdnem lejárt a személyim. Kérdés, hogy visszaengednek a határon?

Figyelt kérdés
Van munkáltatói igazolás, EGT regisztrációs kártyám bejelentett lakcímmel szóval tudom igazolni, hogy Pesten lakok, dolgozok, élek.Csk ugye van most ez a szabály, hogy külföldi állampolgár nem léphet Magyarország területére. Csk, hogy én Magyarország területén élek és dolgozok mint szakács.Van egy párom meg egy albérlet amit fizetünk. A karantént is betartom csk engedjenek vissza :D

2020. okt. 6. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha van tartózkodásid és ezt a határon be tudod mutatni (pl lakcímkártya) akkor ugyanolyan megítélés alá esel, mint a magyar állampolgárok.
2020. okt. 6. 17:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazolni tudod hogy itt laksz (lakcimkartya vagy munkaltatoi) akkor vissza.

Az se biztos hogy karantent kapsz, azert probald meg kimagyarazni hogy csak lejart szemelyit hosszabbitottal pl ha egy nap alatt megfordulsz.

2020. okt. 6. 18:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Na sikerült.Lazán átengedtek persze 10 nap karantén kötelező volt.
2020. okt. 20. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!