Magyarországi wellness esélyes?
Mivel a kormányközeli körökben sokan működnek a turisztikai ágazatban, nem gondolom, hogy bezárnák a szállodákat. Más kérdés, hogy mennyire leszel egy potenciálisan zsúfoltabb szálláshelyen biztonságban.
Én inkább jobbnál jobb vendégházakat foglaltam idén, szerintem sokkal biztonsagosabbak és mit mondjak, nagyobb élmény vadon élő szarvasokat figyelni az apartman ablakából, mint akaratlanul megpillantani a sokadik kilógó segget a csúszda végénél.
Köszi, én is ebben reménykedek.
Nem klasszikus wellness hotel ez sem :)
De ilyen természet közeli helyen voltunk idén már 3* nyáron, most egy bababarát wellness hotelt kerestünk direkt, ahol a 2 évesnek is vannak programok.
A vírustól nem félek, Budapesten élünk, dolgozunk, létezünk. Ott előbb kapom el, mint egy vidéki hotelben.
Bezárni biztos nem fognak, max ott is szigorítanak kicsit. Mi voltunk két hete, viszont azt nem gondoltuk, hogy gyakorlatilag teltház lesz egy 100+ szobás hotelben.
Ha nem akartunk, akkor egésznap nem találkoztunk senkivel, nagyon jól lehetett tartani a távolságot, az étteremben is viszonylag távol voltak egymástól az asztalok. Az egyetlen "veszélyforrás" szerintem az, ha svédasztalos a kaja, ahol mindenki összefogdossa a kanalakat és kóvályog össze-vissza a kajáért, de ha durvul a helyzet erre biztos kitalálnak valamit.
Mi sem paráztunk rá erre, sőt... vidéken annyira ellazultunk és elengedtük a mindennapi pánik híreket, hogy teljesen együtt tudtunk élni ezzel a helyzettel. Rosszabb volt hazajönni Budapestre és visszacsöppenni a pánik intézkedésekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!