Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Belföldön biztonságos most az...

Belföldön biztonságos most az utazás és szórakozás?

Figyelt kérdés
Sajnos külföldre nem lehet menni és ők sem jöhetnek, de jobb is, nehogy behozzák a vírust. Belföldön merre érdemes menni és mennyire biztonságos?

2020. szept. 11. 21:06
1 2
 11/18 manly válasza:
77%
Én semmiféle bulizós, koncertezős összejövetelt nem engednék.
2020. szept. 13. 11:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap kint voltam a pesti éjszakában. Minden körúti kocsma, vagy a fröccsterasz, raqpart, pontoon tele. Kültéri helyek még azt mondom, hogy rendben vannak, de a WC-nél ott is hihetetlen csoportosulások vannak. Fura, hogy ez engedélyezve van, de a sarki kisboltban az eladón kívül ketten lehetünk bent egyszerre legfeljebb és ott is csak maszkban.
2020. szept. 13. 17:21
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
nem biztonságos
2020. szept. 13. 20:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem lettem okosabb. Most akkor biztonságos? Úgy hallottam, ha elkapom a vírust sem kell parázni mert Miniszterelnök úr és csapat a Fidesz meggyógyít
2020. szept. 17. 10:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom Németh Szilárd már kézrátétellel gyógyítja a covidot. Ezért sem kell maszkot hordania Szijjártónak. Jövő héten jönnek az oroszok a klinikai tesztek miatt.
2020. szept. 17. 12:16
 16/18 manly válasza:
És 11-ig nem lehet elkapni ? Nesze semmi fogd meg jól.
2020. szept. 17. 16:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Viccen kívül, mi ez a baromság, hogy 11-ig nem lehet elkapni? Ezt valami Indexes okoska írta így le és roppant mód ki van sarkítva. Az, hogy 11-kor be kell zárni a szórakozóhelyeknek egy kompromisszumos megoldás.

Aki ezt nem látja át, az még életében "nem volt az éjszakában". Az élet éjfél után kezdődik pesten (már pedig itt él a legtöbb ember és ez a leginkább veszélyeztetett régió), minden buli 1-2 körül indul be, ennek próbálják élét venni ezzel de lehetőleg úgy, hogy azért ne kelljen a helynek teljesen bezárnia, mert azzal munkahelyek mennének tönkre. Értem, igen, 11-kor bezárni nem tökéletes, legjobb lenne, ha ki se nyitva, de 11 előtt a forgalom negyedét sem éri el a tömeg, mint ami éjfél körül el szokott indulni és kitart hajnalig.

Aki ezt nem látja át, az tipikusan az a kétbites tuskó aki háborog, hogy nincs parkolóhely, de ha csinálnak parkolóhelyet, akkor meg azért háborog amiért kivágtak 8-10 fát. Legyen már valami jó, az úristenit neki! :) Mondom ezt úgy, hogy gyűlölöm a fityeszt, mint zsebben a szart. Csak már elegem van ebből az állandó fanyalgásból ami itthon megy.

2020. szept. 17. 16:54
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ, nagyon aranyosak vagytok!
2020. szept. 17. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!