Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Biciklivel győr-bp? Mennyi...

Biciklivel győr-bp? Mennyi idő lenne?

Figyelt kérdés
Azon agyaltam, hogy mennyi időbe telne elbicajozni? Merre kéne menni? Biztonságos? :D Értelmes válaszokat várok.
2010. aug. 5. 22:40
 1/8 anonim válasza:
kúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúrva sok XDDD
2010. aug. 5. 23:17
 2/8 anonim válasza:
25%
180 km kb
2010. aug. 5. 23:17
 3/8 anonim válasza:
Nagyjából 130 kilométer a Google Maps szerint. Ha átlagosan 15 km/h-val tekersz, akkor ez durván 9 óra. Szóval azt meg tudjátok scinálni, hogy egyik nap elindultok, Győrben kerestek valami szállást, aztán másik nap haza. Szerintem élvezetes program lenne, én is szeretem a biciklitúrákat :)
2010. aug. 6. 00:04
 4/8 A kérdező kommentje:
:) amúgy győrből indulnánk. :P :D
2010. aug. 6. 00:24
 5/8 anonim ***** válasza:

énis gondoltam már rá,hogy győrből pestre biciklivel,de sose jutottam el odaáig..végülis lehet,hogy 130 km,de szerintem azért lennének kerülők is,mert nem mehet az ember autopályán biciklivel..amúgy marhára kifáradnátok az tuti.ha mentek,akkor rendesen szerelkezzetek fel vízzel,étellel,és bármikor közbejöhet egy kis bicikli szervíz is...ja és ha mentek,akkor ne a legmelegebb időbe,mert abba már belehalnátok:D

amúgy sok sikert,majd írj,hogy mennyi idő volt:D

2010. aug. 6. 00:50
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi, hát megfontoljuk még, de ha megcsináltuk írunk. :)
2010. aug. 6. 01:00
 7/8 anonim ***** válasza:
130-nál biztos, hogy több.. a másik, hogy elég forgalmas a régi 1-es út, ami kézenfekvő lenne, azon kívül viszont kerülőkkel lehet csak eljutni.
2010. aug. 12. 00:02
 8/8 A kérdező kommentje:
kösz!
2010. aug. 12. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!