Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Aki viszonylag messze lakott...

Aki viszonylag messze lakott az iskolájától, mennyit utaztatok naponta suliba oda-vissza? Van, aki esetleg akár 2 órát is?

Figyelt kérdés
Ez lesz a harmadik évem, amikor másfél órát utazok az iskolába. Autóval olyan fél óra az út, de évente csak párszor tudnak a szüleim elvinni, veletek hogy van? És ha utaztok, legalább kényelmesen? Mindig van ülőhely, stb.? Nekem még ez a helyzet is szerencsétlen, hisz reggel és délután is tele a busz.

2020. aug. 26. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Én egyetemre jártam irányonként egy órát utazva. 1-2 átszállás volt, befelé mindig volt ülőhelyet, kifelé nem feltétlenül, bár idővel akadt az is.
2020. aug. 26. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
gimibe 20 perces buszúttal jutottam el, egyetemre 1 órás volt plusz bkv, de 2 óra csak reggelente volt néha a dugó és a tömeg miatt
2020. aug. 26. 22:39
 3/7 anonim válasza:
nekem nagyjából fél óráig tart beérni gimibe, buszon szerencsére sokszor ülök, de van hogy állnom kell, az nem túl kényelmes, de mindegy, kibírom :)
2020. aug. 27. 10:08
 4/7 anonim válasza:
100%
45 perces buszozás illetve 15-15p séta a megállókig
2020. aug. 27. 11:17
 5/7 anonim válasza:
Én összesen napi 3 órát utazok vonatot és buszt egybevéve, a vonaton mindig van helyem, és teljesen okés a sok koszt és a fura embereket leszámítva, a buszon már viszont sokszor állnom kell, rövid távon az nem probléma. Korábban, még gimi előtt összesen napi másfél órát utaztam távolsági busszal, azt nagyon nem szerettem
2020. aug. 28. 16:27
 6/7 anonim válasza:
1 óra eljutni a suliba, de szerencsére anyáék reggel kocsival elvisznek. 30 perc séta, 30 perc buszozás.
2020. aug. 30. 21:35
 7/7 anonim válasza:

#6-os vagyok

Úgy értem h BKV-val egy óra az út. Kocsival 20-30 perc.

2020. aug. 30. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!