Miért kéri azt a kormány, hogy szeptember elsejétől senki ne utazzon külföldre?
Augusztus 31-én még nem hozod be a vírust, de szeptember elsején már igen?
Az iskolakezdéssel sem lehet indokolni, mert iskolás korú gyerekkel már nyilván nem fognak tudni útnak indulni.
Most ezt olvastam:
"A kormányfő hangsúlyozta: nem szólhat bele a magyar emberek személyes életvezetésébe, szokásaiba, nyaralási terveikbe, de kellő óvatossággal és tisztelettel arra kér mindenkit, hogy..."
Na most ez meg mi? Nem tilthatja meg, csak ellehetetleníti majd?
Ha csak simán úgymond piros lesz minden, főleg a déli országok és 2 hét karantén kötelező, azt még megoldjuk valahogy. De ha teszt is kötelező lesz, akkor az már húzós kettőnknek. Nagyon várom, mit találnak ki.
Az előttem szólónak meg igaza van, a maszkhordást kellene szigorítani, ha már valamit... Mondjuk az utcára sem mehetsz ki maszk nélkül, ha igen, komoly pénzbüntetés. A maszkot is utálom, de inkább, mint az, hogy az embert a mozgásában is ilyen szinten korlátozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!