Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miért nem verik nagy dobra a...

Miért nem verik nagy dobra a Budai-hegység barlangrendszerét? Miért nem tartozik Budapest főattrakciói közé?

Figyelt kérdés
Nagyon különleges a budai barlangrendszer, tudtommal nincs is olyan főváros a Földön, ami alatt barlangrendszer lenne, csak Budapest alatt található ilyen. Mégsem látom soha egy nagyszabású promóvideóban, valahogy nincs kihangsúlyozva.
2020. aug. 15. 13:43
 1/7 A kérdező kommentje:
Még a magyarok egy része sem tud róla.
2020. aug. 15. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Mert nem biztonságosak, nincsenek kiépítve, hogy

a "civil" látogatók meg tudják közelíteni.

Vannak barlangok, melyek látogathatóak.

De vannak, melyek nincsenek olyan állapotban, hogy biztonságosan

látogathassa a közönség.

[link]

2020. aug. 15. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Itt kapásból 10 barlangot ajánl fel látogatásra:

[link]

2020. aug. 15. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Csak te nem tudod, hogy nagydobra verik, sőt turizmust is építettek rá.
2020. aug. 15. 13:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor légyszíves üsd be a Googleba, hogy Budapest most popular attractions vagy Budapest must see és lásd, hogy elvétve találod ajánlások közt a Pál-völgyi-barlangot. Míg a Széchenyi fürdőnek van 30ezer+ értékelése a Googleban, a Hősök terének 50ezer, Szimpla Kert 40ezer a Pál-völgyinek 3000 alatt. Nézd meg a Youtube legnézettebb promóciós videóit és vlogjait és számold meg, hányszor találkozol a barlangokkal.

Bár a barlangban nem dolgoztam, de a fürdőben igen, ott örültem, ha pisilni kimehettem, annyian voltak, míg a barlangban töltött 1 óra alatt két másik csapattal találkoztam csak.

2020. aug. 15. 14:10
 6/7 A kérdező kommentje:
3 a kérdés nem arra vonatkozik, hogy turisztikailag látogatható-e, hanem hogy miért nem fő látnivaló, mért nem Budapest profiljának szerves része
2020. aug. 15. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A Pál-völgyi és a Szemlőhegyi barlangok látogatható részében így is óranként visznek be csoportokat, nem lehetne jóval több ember levinni. Óranként max. levihetsz 30-40 embert, míg a fürdőkbe több ezer bemehet egyszerre. Ezért.
2020. aug. 15. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!