Szerintetek milyen idő várható?
2 hét múlva megyünk haza Magyarországra nyaralni..Egy kicsit elegem van a hűvös és esős időből..
Tud valaki valami biztatót mondani,hogy augusztus végére milyen idő várható???A Balaton vize jó lesz még akkor fürdésre? vagy érdemes túrázni menni?Remélem jó idő lesz
38/N
www.idokep.hu
www.metnet.hu
www.met.hu
www.idojaras.hu
köszi a linkeket,de ezeket már én is néztem..Akkor nem írtam volna ki a kérdést ha tudom a választ belőlük..Nem az a kérdésem,hogy milyen idő van ma vagy holnap,hanem hogy akik otthon vannak azok szerint augusztus végén még várható-e jó idő..
Én tőlem ha megkérdezik,hogy milyen idő várható augusztus végén és szeptemberben Angliában ,meg tudom mondani a mostani helyzetből,hogy valószínű,hogy hűvös,esős időben lesz része..
Egyéb segítség??
köszönöm a válaszokat és a linkeket is..Megnyugodtam :)Végre élvezhetem egy kicsit nyár végén a meleget én is..
itt kint a meleg ritka ajándék...
Milyen kár, ha hamarabb jöttök még nem sötétedik olyan hamar :)
De egyébként ettől függetlenül az előrejelzés szerint tök jó kellemes nyári idő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!