Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Összességében Szeged vagy...

Összességében Szeged vagy Győr a jobb város szerintetek?

Figyelt kérdés
Ez alatt mindent értek: élhetőség, karrierlehetőségek, szórakozási és kulturális lehetőségek, éjszakai élet/pezsgés, a város szépsége, arculata, stb.

2020. aug. 6. 01:07
1 2
 11/15 anonim válasza:
77%

Fél évet éltem Szegeden koliban, alig várom hogy visszamehessek. Imádom a várost, a főutcák nagyon szépek, a terek tisztán tartottak, és úgymond faluszerű része is van, ha egy kis nyugodt sétára van szüksége az embernek. Elégé el vagyok szállva általában, sokszor elfelejtem merről jöttem, akárhányszor megszólítottam valakit mindig segítettek.

Szép hely, kedves emberek.

2020. aug. 19. 23:39
 12/15 anonim válasza:
100%
Szeged, bár az egyetem is odaköt :)
2020. aug. 24. 22:49
 13/15 anonim ***** válasza:
95%
Szeged. Győrben nincs semmi, ami engem megfog.
2020. aug. 25. 09:45
 14/15 anonim ***** válasza:
42%

Szegeden meg megfognak a Lestyánok. :D

Tegnap voltam a Kárász utcán. Egy padra nem lehet leülni. Vagy csöves ül rajta vagy a csövesek utáni foltok a padok előtt.

2020. aug. 25. 10:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szeged. Nagyon gyönyörű történelmi magyar város, jó egyetemmel. Lendületes, fiatalos, szép hely.

Győrben Nem laknék, a nyugati országrész valahogy annyira nem szimpatikus.

2020. aug. 25. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!