Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miért fújják úgy fel Hajdúszob...

Miért fújják úgy fel Hajdúszoboszlót, mint fürdőhelyet?

Figyelt kérdés
Sokkal jobb és hangulatosabb fürdők vannak az országban, pl. Egerszalók, Demjén, Bogács, Parádfürdő.

2020. júl. 23. 23:14
 1/9 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem szép hely, tiszta mediterrán hangulata van.

Egerszalók hangulatosabb, az igaz.

Demjénben van más is a föld alá vájt alagutakon kívül, amit röhejesen barlangfürdőnek hívnak?

Bogács elég szocreál volt, amikor utoljára jártam ott, igaz, az 2000 körül volt.

2020. júl. 24. 00:59
 2/9 Kései Sirató ***** válasza:
73%

Mert Európa legnagyobb fürdőkomplexuma.

Nekem amúgy a debreceni, makói és zalakarosi jobban tetszik.

2020. júl. 24. 11:40
 3/9 A kérdező kommentje:
2-es: Demjénben a Barlangfürdőn kivül 2 másik fürdő is van, a Tófürdő, ami úgy van kialakitva, mintha tengerparton lennél, és egy másik fürdő, ahol 4 kültéri medence van festői környezetben.
2020. júl. 24. 12:14
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
"Hát így lett OSZLÓ Hajdúszoboszló!! "
2020. júl. 24. 14:37
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
köszi, ezt a Tófürdőt nem is ismertem, legközelebb ide megyünk. miért nincs ennek akkora reklámja?
2020. júl. 24. 15:28
 6/9 A kérdező kommentje:

A másik demjéni fürdő pedig ez:

[link]

Ebben az a jó, hogy mindennap hajnali 2-ig nyitva van, és lehet benne iszogatni, a medence szélére ki lehet tenni az italokat (üveget nem).

2020. júl. 24. 16:06
 7/9 Kései Sirató ***** válasza:

Attól, hogy Demjénben 2 fürdő is van, attól még egyik sem nagyxobb, sőt a 2 együtt sem nagyobb, mint a szoboszlói.

Egyébként az ország nyugati felén sok színvonalasabb fürdő is van, de azok sem nagyobbak.

2020. aug. 5. 15:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem a fürdő nagysága a lényeg, hanem a hangulata.
2020. aug. 7. 17:49
 9/9 Kései Sirató ***** válasza:
Viszont a kérdésedre nem a hangulat a válasz, hanem az, hogyx azért híres annyira Hajdúszoboszló, mert ott van a legnagyobb fürdő, nem csak országos viszonylatban, hanem egész Európában. Ha nem érdekel, hogy mi az oka annak, hogy Hszoboszlót felfújják, akkor miért írtad ki a kérdést, kérdező?
2020. aug. 10. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!