Miért fújják úgy fel Hajdúszoboszlót, mint fürdőhelyet?
Figyelt kérdés
Sokkal jobb és hangulatosabb fürdők vannak az országban, pl. Egerszalók, Demjén, Bogács, Parádfürdő.2020. júl. 23. 23:14
1/9 anonim válasza:
Szerintem szép hely, tiszta mediterrán hangulata van.
Egerszalók hangulatosabb, az igaz.
Demjénben van más is a föld alá vájt alagutakon kívül, amit röhejesen barlangfürdőnek hívnak?
Bogács elég szocreál volt, amikor utoljára jártam ott, igaz, az 2000 körül volt.
2/9 Kései Sirató válasza:
Mert Európa legnagyobb fürdőkomplexuma.
Nekem amúgy a debreceni, makói és zalakarosi jobban tetszik.
3/9 A kérdező kommentje:
2-es: Demjénben a Barlangfürdőn kivül 2 másik fürdő is van, a Tófürdő, ami úgy van kialakitva, mintha tengerparton lennél, és egy másik fürdő, ahol 4 kültéri medence van festői környezetben.
2020. júl. 24. 12:14
4/9 anonim válasza:
"Hát így lett OSZLÓ Hajdúszoboszló!! "
5/9 anonim válasza:
köszi, ezt a Tófürdőt nem is ismertem, legközelebb ide megyünk. miért nincs ennek akkora reklámja?
6/9 A kérdező kommentje:
A másik demjéni fürdő pedig ez:
Ebben az a jó, hogy mindennap hajnali 2-ig nyitva van, és lehet benne iszogatni, a medence szélére ki lehet tenni az italokat (üveget nem).
2020. júl. 24. 16:06
7/9 Kései Sirató válasza:
Attól, hogy Demjénben 2 fürdő is van, attól még egyik sem nagyxobb, sőt a 2 együtt sem nagyobb, mint a szoboszlói.
Egyébként az ország nyugati felén sok színvonalasabb fürdő is van, de azok sem nagyobbak.
8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem a fürdő nagysága a lényeg, hanem a hangulata.
2020. aug. 7. 17:49
9/9 Kései Sirató válasza:
Viszont a kérdésedre nem a hangulat a válasz, hanem az, hogyx azért híres annyira Hajdúszoboszló, mert ott van a legnagyobb fürdő, nem csak országos viszonylatban, hanem egész Európában. Ha nem érdekel, hogy mi az oka annak, hogy Hszoboszlót felfújják, akkor miért írtad ki a kérdést, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!