Veszprémi állatkertbe készülünk Nagykanizsa irányából, mit ajánlatok még?
Állatkert mellett van egy nagyobb park, egy szürke térkővel kirakott út vezet arra,kicsit eldugott hely. Van ott egy nagyobb "Magyar népmesék" játszótér, bár 13 évesen már nagynak érzi hozzá, meg le tudtok ülni, esetleg pikbikezni, ha olyan idő van.
Belvárosban a fő utcán, a buszpályaudvarnál van Johnny's Bistro, de nem tudom, hogy oda be lehet e már ülni.
Meg az állatkert "bejáratától" indulni szokott kisvonat.
Az allatkert mellett a parkban tenyleg erdemes egy setat tenni. Van ott egy to is, illetve nagyon rendezett, szep az egesz. A var elott van a Benedek-hegy, amire ha kimentek pazar kilatas nyilik nagyjabol egesz veszpremre. Etterembol en nagyon ajanlom a Marica Kávéház es Ettermet. Ez a Kossuth utcan, a varos foutcajan talalhato. Igenyes hely, kint is, bent is nagyszeru ülni es nagyon jó etelek vannak. Italok kozul a limonadekat is nagyon tudom ott ajanlani, rengetek fele van es mindegyik nagyon finom.
A masik hely, ami meg hasonloan jó, az az Elefánt Etterem. Ez az Óváros téren van, a varhoz kozel. Nagyon kedves pincerek szoktak lenni es az etelek itt is jók. Viszont dragabb mint a Marica, es szerintem nem feltetlen eri meg, mert a Marica is ugyonolyan jo hely,ha nem jobb..
Alapjaba véve nagyon szep varos, remelem jol fogjatok erezni magatokat!
+ 1 szavazat a Maricára, vagy a Johnny's-ra.
Ha Veszprémben járunk (havonta 1x biztosan), csak ide térünk be. Egy süti vagy fagyi a Mackóban lezárásnak is jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!