Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ha tériszonyos vagyok akkor...

Ha tériszonyos vagyok akkor semmit sem élvezhetek a Csóványos kilátásából? Sajnos az is nagyon olyan túrahelynek tűnik, hol csak a kilátóról látszik valami a tájból.

Figyelt kérdés
2020. júl. 19. 23:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Az új csóványosi kilátó szerintem elég zárt, hátha fel mersz majd menni :-) Egyébként lentről tényleg nem látni semmit. Nagy fák vannak. A piros jelzésen, ha a Nagy-Hideg-hegy felől jössz, akkor van egy sziklás szakasz, de az amúgy se túl tériszony barát (sziklaszakadék teteje). Viszont a Nagy-Hideg-hegy csúcsáról talán lehet látni valamit.
2020. júl. 20. 06:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Én már örültem hogy a Julianusra felmentem. :D Na de muszáj lesz valahogy feljutni. Valahogy a tériszony nálam tornyokban jön elő. :)
2020. júl. 20. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a Julianusra durvább felmenni. Szűk, meredek lépcső, és a korlát mellett látod a nagy semmit. A Csóványos olyan, mintha egy lépcsőházban mennél föl.
2020. júl. 20. 17:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Az olyan amugy nem mint a Pilis Tetos? Na ott inkabb nem eroltettem. De ami meg bennem van hogy ilyen helyeken a teriszonyra ratesz hogy kamerat telefont nem nagyon merek elovenni ilyen helyeken. Lehet ciki de hat pl ismerek olyat akinek hiaba nincs teriszonya nem birja az ilyen kisebb emelkedoket sem.
2020. júl. 20. 18:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!