Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Lupa tó-ra lényegében már...

Lupa tó-ra lényegében már csak a nyomott testépítők és cicababák járnak?

Figyelt kérdés

Nézegetem a képeket fb-n, instán, és csak ezeket a magamutogató kétbiteseket látom mindenhol.

+ állítólag drága is

2020. júl. 13. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még sosem voltam ott, de ha megtenném, akkor nyilván nem mutogatnám a 120 kilós testemet az instán. Nyilván az mutogatja, aki elégedett vele.
2020. júl. 13. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Drága hely, ez önmagában hátránynak tűnik, de ez sok más szolgáltatáshoz hasonlóan azt is jelenti, hogy jobb eséllyel lesz kulturáltABB a közönség. (Fontos, hogy a pénz és a kulturált viselkedés ettől függetlenül nem járnak kéz a kézben, azaz garancia nincs, csak a valószínűségek változnak!)
2020. júl. 13. 15:57
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom hogy ki mennyi idős és emlékszik-e hogy a siófoki Coke Club legszebb napjaiban milyen volt ott a közönség, de a Lupa nekem ugyanazt az érzést adja:D Igen, oda az elit jár, vagy legalábbis aki magát elitnek képzeli, sukárság, rajság, fainság. Amúgy nem egy rossz strand és ha bérelsz egy privát kis "sátrat" saját pincérrel meg vízkapcsolattal akkor nagyon adja, de ha ott kell a nyugágyas részen vegyülni a sok prosztóval akkor nem valami élvezhető, legalábbis nekem.
2020. júl. 13. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Van ott másik strand is, nem kötelező a celeb-részre járni...
2020. júl. 13. 16:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
2000 forintért ettem egy hotdogot ott egyszer mert céges tala volt, egyik stand megnyitott akkor és mentem én is. Egy víz 500 forint volt. Tényleg szinte csak olyanok mennek, akik úgy tesznek, mintha Miami Beachre hajtottak volna le a legújabb Ferrarival, miközben valójában csak a tized kézből vásárolt, alul már lukas BMWvel jöttek, és hát nem Miami beachre, hanem a lupa tóhoz. Legalábbis nekem ennek tűnt az egész, ahol mindenki megjátsza azt, hogy ő most éppen Malibun van és mekkora faszagyerekek. Miközben valójában bivalyba**nád és h*relóbálnád között a semmi közepén lévő lepukkant tónál van.
2020. júl. 14. 06:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
és szelfizgetnek instára, hogy #traveller etc etc
2020. júl. 14. 06:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer voltam, soha többet. Egy zavaros, iszapos hideg vízű bányatóhoz vittek pár ágyat, pálmafát és úgy hirdetik kb mintha a Bahamák lenne:D
2020. júl. 14. 14:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. De ha az ember unatkozik, és jól akar szórakozni, érdemes megnézni ezeket az alakokat akik oda lejárnak :D
2020. júl. 14. 19:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nem voltam ott konkrétan de magamból indulok,nyílván amikor jól néztem ki akkor raktam fel instára képeket,most meg,hogy elhízott disznó lettem nem igazán rakok már ki :D

Nyílván az rak ki képet magáról aki nem néz ki rosszul :D

2020. júl. 21. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!