Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hol érdemes lakni Magyarországon?

Hol érdemes lakni Magyarországon?

Figyelt kérdés

100.000-nél nagyobb városban szeretnék. Eddig laktam Nyíregyházán, de ott túl közel van mindenki. Debrecenbe jártam egyetemre, most végeztem. De a város nem fogott fel, sok panel stb.

Szeged szép, de rossz az út Nyíregyre.

Dunántúlon gondolkozok, de ott meg nincs olyan igazi nagy város. Győr, Pécs nem tetszik. Nektek mi a véleményetek?

2020. júl. 4. 16:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Győr, Veszprém, Eger - ezekben van jó munkalehetőség, és mindegyik több okból is jó.

Győr közel van Ausztriához, Veszprémnek tiszta a levegője és jó az elhelyezkedése (közel van a Balaton, a Bakony, és Budapest sincs túl messze), Eger is nagyon szép helyen van, és nem jellemző a munkanélküliség.

Ezek egyike sem az igénytelenek lakóhelye.

2020. júl. 7. 11:35
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, Sopront még felvenném a listára :-), egyébként teljesen egyetértek. Sopronnak ugyanaz az előnye, mint Győrnek, de sokkal nyugodtabb, kevésbé zsibongó város, annak ellenére, hogy ott is erős az üzleti élet, a beruházások. Veszprém és Eger polgáriasabb város, emberléptékűbb, nem olyan zsúfolt, mint Győr. Ha választhatnék, Egert vagy Veszprémet választanám.
2020. júl. 7. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!